Oppskrift på lever- og gallerens

rens leveren

Først og fremst vil jeg si at dette er en oppskrift jeg fikk av en dame for nesten 10 år siden. Hun sverget til denne rensen og tok den hvert år. Med tiden har jeg funnet ut at dette er en rens mange flere kjenner til, også kalt “Dr. Hulda Clark’s” Liver Cleanse and Gallbladder Flush Recipe, og dere kan se flere bilder og mer detaljert oppskrift blant annet her.

Jeg deler det jeg fikk utlevert av henne, så jeg har ingen kilder å henvise til. Men titter dere på linken over vil dere får mye mer informasjon. Jeg har tatt denne rensen en gang tidligere og JA, den funker!

Her er min versjon:

RENS av Lever og Galle

For å fjerne stener fra lever og galle trenger du:

3 liter med økologisk eplejuice
4 ss Epsomsalt
½ kopp økologisk olivenolje
2 rosa grapefrukt
10 dråper olivenbladekstrakt

Slik gjør du:

1. Drikk 1 liter med eplejuice daglig i 3 dager. Konsentrert eplejuice fungerer best for denne rensen. Dette vil mykne stenene og gjøre de lettere å passere. Eplejuicen har en slags rensende effekt og kan gi oppblåst mave eller diaré. Om dette er ubehagelig kan du blande juicen med vann.
Drikk juicen mellom måltider. Ikke sammen med mat. Spis normalt.

2. Ta rensen i helgen eller når du ser du har mulighet til å ta det rolig. Rensen er mer virkefull om den tas rundt fullmåne. Hvis det er mulig, er det fint å unngå kosttilskudd og evt medisiner mens rensen blir utført.

3. Etter 3 dager med juicedrikking, spis en lett frokost og en enkel lunsj. Unngå melk, smør, yoghurt, ost, kjøtt, egg, fisk, kaffe, te og alkohol. Dette er meget viktig for at rensen skal fungere slik den skal.

4. Etter kl 14 skal du ikke spise noenting, kun drikke vann.

Selve rensen:

1. Kl 18:00 Bland 4 ss med epsomsalt i 3 kopper med vann. Ha dette i en vannkaraffel. Dette utgjør 4 glass. Drikk ett glass nå. Drikk gjerne rent vann etterpå for å få vekk smaken!
2. Kl 20:00 Drikk ditt andre glass med vann fra vannkaraffelen
3. Kl 21.30 Du har antageligvis kommet deg på toalettet nå.
4. Kl 21.45 Skvis grapefruktene, du trenger ca ¾ i en kopp. Unngå fruktkjøttet. Hell juicen i ½ kopp olivenolje. Ha i 10 dråper olivenbladekstrakt. Dette er for å drepe bakterier og virus når stenene kommer ut.
5. Bland alt godt sammen.
6. Kl 22.00 Stå ved siden av sengen (ikke sitt) og drikk blandingen så fort du kan. Det skal ikke ta mer en et par minutter. LEGG DEG NED MED DET SAMME! Dette er viktig for å løsne på stenene. Ligg på ryggen mens du visualiserer at stenene beveger seg ut av leveren og gallen. Ligg helt stille i 20 minutter. Dette skal ikke være vondt.
7. Prøv å sovne.
8. Du vil muligens føle kvalme i løpet av natten, men det vil forsvinne. Hvis du må på toalettet, ta en titt i toalettskålen for å se om det allerede er kommet noen stener ut med avføringen. De er enten grønne eller brune.

Neste morgen:

1. Kl 6-6.30 Drikk ditt tredje glass med vann. Gå og legg deg igjen.
2. Kl 8-8.30 Drikk ditt siste og fjerde glass. Hvil.
3. Kl 10-10.30 Drikk litt nypresset fruktjuice.

Etter ca 30 minutter kan du spise litt frukt. En time senere kan du spise en lett lunsj.

Da ønsker jeg alle lykke til med rens av lever og galle. Jeg har selv begynt å drikke eplejuice og skal ta hovedrensen på søndag kveld!

64 Comments

 1. March 14, 2014    

  Hei Melissa! Takk for dette, skal teste den ut. tror ikke at olivenbladekstrakt finnes i flytende form, kun i kapsler. Eventuelt kan kanskje citrosept brukes? (soma) Hilsen fra Gry

  • March 14, 2014    

   Hei Gry!

   Jeg har olivenbladekstrakt i butikken min, så denne bruker jeg. Om det finnes i flytende i Norge vet jeg ikke. Men skulle da tro at citrocept også skulle gjøre en vel så god nytte?

   Klem opp!

 2. March 14, 2014    

  For oss diabetikere som endelig er ferdig med insulinsprøyter og metformintabeletter er det kanskje ikke så lurt å drikke eplejuice eller?

  • March 14, 2014    

   Nei, det ville jeg ikke gjort Bjørn. Godt poeng, det må vel være et alternativ til eplejuicen?
   Altså, det er jo for å mykne stenene, så det kan bli smertefullt om man har store stener som skal passere tarmen.

  • Audun Jemtland Audun Jemtland
   July 19, 2015    

   Eplecider eddik. Øko ufiltrert.

 3. Maren Marie Maren Marie
  March 14, 2014    

  Tusen takk for at du bruker tid og deler dette med oss Melissa. Jeg plukker opp mye nyttig her inne hver uke!

 4. Une Une
  March 14, 2014    

  Denne kom som bestilt, satt akkurat og søkte på epsom detox 🙂 Tusen takk!

  • March 14, 2014    

   Så bra! Heng deg på!

 5. Liv Liv
  March 24, 2014    

  Kan man bruke vanlig salt? Og finnes det et alternativ for olivenbladekstrakt?

  • March 24, 2014    

   Nei, det må være epsom salt. Og du kan bruke grapefruktkjerneekstrakt for eks?

 6. Annika Annika
  March 29, 2014    

  Jeg valgte naturlig 100% ren eplejuice og fermenterte den for å redusere mest mulig på sukkeret. Smaker herlig! Og gir meg ingen problemer med magen eller blodsukker. Kan gi en tilbakemelding på om det virker like godt som konsentrat. Tar hovedrensen i morgen:-)

  • March 29, 2014    

   Spennende! Fortell hvordan det hele har gått da!

  • Audun Jemtland Audun Jemtland
   July 19, 2015    

   Hvordan fermenterer man eple?

 7. Ella Ella
  April 3, 2014    

  Hei, jeg har nå bestilt meg de nødvendige ingredienser på iHerb og tenker ta rensen så fort jeg får alt, men har noen spørsmål først. Må det være konsentrert eplejuice? Vil helst ikke ha i meg noe som forstyrrer blodsukkeret. Ser at en ovenfor (Annika fermenterer sin juice, bare lurer på hvordan hun gjør det? Kan man bruke en kombucha baby kanskje? Hvis du ser dette Annika så fint å høre hvordan det gikk og hvordan du fermenterte juicen din? Tror du det gjør noe om man velger å drikke 3 liter kombucha isteden? Eller er det noe spesielt med eplejuicen som skal gjøre det enklere? 🙂

  • April 3, 2014    

   Ja det må være konsentrert. Det er kjipt for blodsukkeret ja. Jeg svingte opp og ned og ble oppblåst i magen. Så jeg blandet det ut med vann og da hjalp det.
   Vet ikke hvordan det gikk med Annika, hadde vært interessant å vite!

   Epleuicen skal gjøre stenene myke, det er det som er greia. Jeg tror nok jeg ville klart meg uten, i o med at flesteparten av mine stener var bittesmå…

 8. Ella Ella
  April 3, 2014    

  Ok, takk for svar 🙂 Jeg er redd mine er store så vet ikke om jeg da tør ta noen sjanser annet enn det du anbefaler 🙂 Ja spennende å høre om hvordan det gikk for Annika. Grugleder meg til å prøve dette 🙂

 9. Katarina Katarina
  August 9, 2014    

  Hei og takk for fin blogg.

  Vet du hvor man får kjøpt eplekonsentrat i norge?
  Evt om man kan bestille det på nett?

  Mvh.

  Katarina

  • August 9, 2014    

   Nei, men jeg tipper om du kontakter Kinsarvik eller en vanlig helsekostbutikk så har de sikkert oversikt der. De pleier å føre eplejuice så prøv der først 🙂

 10. Snorre Snorre
  August 10, 2014    

  Hei alle sammen,
  Det er ca 4 år siden jeg forsøkte denne kuren for første gang. Flott å få bort alt det som stopper seg til (jeg har fått ultralyd før og etter, og fikk stoppet operasjon/fjerning av galleblæren). Må da legge til at dette var en overraskelse for legen, men han flirte også bare av kuren som han ikke hadde noe tro på… Selv denne første gangen var kuren helt smertefri. For mykgjøring første gang brukte jeg Lechitin. Min erfaring er at denne hurtigrensen gjør galleblæren litt sliten og derfor godt å la den slappe av litt i dagene etterpå. Men at det i det daglige er bra å spise matvarer som inneholder det som trigger gallen for at denne skal bli brukt og ikke få sjansen til å klumpe seg til igjen. Her på vestlandet har vi 2 veldig gode og naturlige eplemoster (men fra konsentrat) som selges i vanlig butikk, de gjør også susen 🙂

  • August 10, 2014    

   Hei Snorre!

   Takk for kommentaren din. Og bra tips med Lecithin!
   Tar du rensen i ettertid også forresten?

 11. Snorre Snorre
  August 10, 2014    

  Hei igjen,

  Lechitin kan gjerne brukes i mengde 2 ts i 10 dager før kur. Men Lechitin er jo bra for hodet og kropp året rundt.

  Jeg er 40 år og har tatt rensen når jeg får smerter og ikke klarer å sove pga dette. Senest tok jeg rensen natt til i dag, søndag. Første gang (for 4 år siden) var mange av stenene opp mot 1×2 cm, nå er 0,5×1 det største, og bare noen få. Grunnen til at det går å snakke om stenene er at de flyter i vann (u know where)

  Litt om Epson saltet jeg har nå:
  Det heter Greenish Epsom salt.
  På baksiden står det: “Inneholder rent Epsom salt (magnesium sulfat). Godkjent som mat, og kan brukes både innvortes og utvortes. Anbefales til utrensningskurer, samt til karbad eller fotbad. Virker muskelavslappende og avgiftende, og etterlater huden bløt og smidig. Innhold 500g
  Tilsett en kopp (ca 200g) Epsom salt i ditt varme karbad eller ca. 50g til et fotbad. Ved kur: Følg alltid legens eller din behandlers anbefaling.
  Pakket av Wienerwaltz ApS, DK
  Importør: Norges Naturmedisin Sentral as
  http://www.nn-s.no

  Siden Epsom salt er magnesiumsulfat, virker det som magnesium gjør i store doser, lakserende… Men det gir også den virkningen at gallegangene holder seg vidt åpne og lar stenene passere uhindret når olivenolje/rosa grapefruktjuice-mixen drikkes og gallen pumper ut alt den har samlet opp i løpet av dagen. Jeg har blitt anbefalt å forsøke med mindre og gradvis rensing, og det har utsatt hyppigheten av skippertakene som denne rensen er, men noen ganger må man bare få det bort raskt. Leveren renser seg selv naturlig om våren er jeg fortalt.

  Legen gav meg noe som heter Voltaren for smertene, men jeg ble veldig glad når jeg fikk prøve denne kuren og ble kvitt problemet 🙂

 12. Line Line
  August 10, 2014    

  Hei
  Er Glaubersalt og Epson-salt det samme?

 13. Snorre Snorre
  August 10, 2014    

  Hei Line,
  Kort svar er “nei”.
  Det lange og mer omfattende svaret kan du se under. 🙂

  Wikipedia sier følgende:

  EPSOMSALT (Magnesiumsulfat):

  Magnesiumsulfat (MgSO4 (anhydrat), MgSO4·7H2O (heptahydrat), heptahydrat blir også kalt for Epsomsalt, engelsk salt eller bittersalt) er et salt som tilsammen med sitt hydrat har mange bruksområder.

  GLAUBERSALT (Natriumsulfat):

  Natriumsulfat (Na2SO4, natriumsulfat anhydrat[1], Na2SO4 · 10H2O, natriumsulfat dekahydrat[2][3]) også kalt for glaubersalt oppkalt etter Johann Rudolph Glauber. Natriumsulfat er svovelsyrens natriumsalt

 14. Katarina Katarina
  August 11, 2014    

  Ok, så da holder det med bare vanlig økologisk eplejuice laget fra konsentrat?
  Jeg forstod det slik at man helst skulle drikke konsentrert eplejuice, altså konsentratet…men økologisk eplejuice har de på nærbutikken, sitter å glugger ned nå.

  Jeg har fått noen kraftige gallesteinsanfall, det begynnte med min siste graviditet og nå er jeg hele tiden bekymret for nye anfall så denne kuren er nok noe for meg.

  Å fjerne en del av kroppen er igrunn helt uaktuelt(operasjon)

  Takk for info Snorre 🙂

 15. Snorre Snorre
  August 13, 2014    

  Hei Katarina,

  Dette kommer du til å glede deg over! 🙂
  Når skal du ta dagen med Epsomsalt?

  Det aller viktigste i kuren er faste, de 2 første Epsomsaltdrikkene og Coctailen før du legger deg. Det andre er bare for å optimalisere.

  I den første kuren jeg tok var det beskrevet Epleeddik, det er nok litt unødvendig surt for tennene.

  100% eple er bra.

  Jeg ble også anbefalt å drikke litt rensende teer i forkant, men det har jeg kuttet ut uten noen ulemper tror jeg. Teene var brennenestlete og bringebærbladte (bringebærbladenen plukket jeg selv av nyskudd og tørket) en veldig god te i grunnen! Kan anbefale den til våren. Da kan du bare bruke friske skudd uten å tørke dem.

  Jeg skulle håpet at alle som får beskjed om operasjon og bare får smertestillende, fikk vite om denne kuren. Rart at leger avviser ting som gjøre en bra.

 16. Katarina Katarina
  August 14, 2014    

  Hei Snorre.

  Jeg skal ta kuren i dag så dette blir spennende.

  Jeg har nettopp spist mitt siste måltid så nå er det bare å vente…

  Forhåpentligvis får jeg noen gallesteiner i bursdagsgave i morgen 🙂

  • Snorre Snorre
   August 18, 2014    

   Hvordan gikk det? 🙂

   • August 18, 2014    

    Spent jeg også!

    • Katarina Katarina
     April 25, 2015    

     Hei hei.

     Beklager at jeg ikke har oppdatert her.
     Det gikk veldig bra, det kom ut mange steiner ca 50-60, den største hadde diameter som en 1 kroning og ellers var det mest småsteiner.

     Etter kuren var jeg helt smertefri ,men etter 6 mnd så begynnte jeg å kjenne litt igjen, ikke like kraftig som tidligere heldigvis.

     Jeg skal ta ultralyd av lever/galle nå på onsdag for å utelukke alvorlig sykdom og etter det så kjører jeg igang med en runde til med kur 🙂

     • April 26, 2015    

      Spennende lesing Katarina! Takk som er innom og forteller!

     • Katarina Katarina
      May 13, 2016    

      Da kan jeg oppdatere her med at jeg har fjernet galleblæren kirurgisk pga tilbakevendene anfall. Og steinene de tok ut lignet ikke på de som kom ut med avføring ved bruk av denne kuren. så jeg er nå ganske usikker på om denne kuren virker slik det er forespeilet, men jeg har ikke fått noen farlige bivirkninger av den heller. Lykke til alle med gallestein håper dere finner en metode dere kan leve med.

 17. Snorre Snorre
  August 14, 2014    

  Dette høres flott ut for deg Katarina, men da viktig å huske:
  Gallen er ganske trøtt og sliten, du kjenner vel det også :o)
  Ikke spis bløtkake og annet fettholdig kosemat de første dagene, som trigger gallen. Den trenger litt hvile nå :o)

  Når de opplagrede steinene har kommet ut med litt hjelp av de siste inntakene av Epsomsaltvann, (ble det en god gjeng for deg Katarina?)kan andre steiner lure seg frem. Om du føler at det trengs en ny rens, så vent ivertfall en uke.

  Epsomsaltvann er ikke min favorittsmak, men jeg fant ut ved siste rens at renset vann gir mindre smak en vann rett fra kranen, så for dem som ikke har renset vann hjemme, anbefaler jeg å kjøpe en 1/2 liter rent vann på butikken for smakens skyld.

 18. Ingvor Ingvor
  December 3, 2014    

  Hei. Har nettopp hatt ein betennelse i galleblæra, og avslutta ein 10 dagers antibiotika kur i går. Er det for tidleg for meg å ta ein slik leverrens nå? Merker stadig litt murring i og rundt galleblæra. Skulle også hatt tips om kva eg bør unngå å ete for å sleppe ubehag. Eventuelt kva eg kan gjere for å lindre smertene. Legene ville sjølvsagt fjerne galleblæra men det må vere siste utveg. Veldig takknemlig for svar…

  • December 3, 2014    

   Du må øke mer av det sunne fettet i kostholdet ditt 🙂
   Kan du ikke bestille en time hos en kostholdsveileder der du bor? Så kan du få bedre råd til hva du bør spise. Det er ikke så lett å tipse deg sånn uten videre.
   Men begynn allerede nå å ta tarmbakterier, det er viktig etter en antibiotikakur.

   • Ingvor Ingvor
    December 19, 2014    

    Hei og takk for svar! Har vært hos en kostveilder og fått mange gode råd ang. kosthold. Etter å ha googlet litt rundt gallestein og hvordan bli kvitt disse har flere skrevet at de har brukt et naturmiddel som heter Resium. Det er et spansk produkt. Har du noe erfaring om dette?

    • December 20, 2014    

     Ja, har et par kunder som har hatt fordeler med Resium! Gøy å høre!

 19. Roy Roy
  March 20, 2015    

  Hei. Melissa.
  For ca 1og et halvt år siden våknet jeg å natten og trodde jeg måtte på do. Jeg gikk på toalettet men ble da ordentlig kvalm og måtte legge meg på gulvet i foster stilling. Jeg frøs og svettet og var sikker på at jeg skulle møte min skaper. Etter en stund ble det gradvis bedre og jeg fikk karet meg i seng og tenkte ikke mer over dette. Har vært litt kvalm i årevis. Rundt jule tider i år begynte jeg å kjenne murring i magen rundt navleområdet og litt verking her og der i magen. Jeg oppsøkte lege nå for ca tre uker siden og ble sendt til ultra. Ble fortalt da at jeg hadde to store gallestein og noen mindre. Av legen har jeg kun fått en sms at jeg skal merke meg hva jeg spiser og får vondt av. Jeg har dog måtte finne ut alt om gallestein på nettet, men blir meget forvirret over hva man bør gjøre. Operere,laser eller medisin. Jeg fikk for et par uker siden den samme opplevelsen som før etter å ha spist reker,chips og et par øl. Jeg vil så gjerne beholde min galleblære og prøve å få stenene ut på naturlig måte som beskrives i innleggene på siden. Er det farlig å prøve en slik behandling som anbefales her. Er livredd for at steinene er så store at de skal sette seg fast på vei ut. Hva anbefaler du ? Håper du kan gi meg et svar. Jeg er i midten av femti årene og takknemlig for svar.

  • March 22, 2015    

   Hei Roy!

   Huff, det hørtes ikke noe godt ut.
   For det første så er jeg kostholdsveileder, ikke lege eller terapeut, og kan ikke råde deg til å ta en gallerens. Du må ta valget selv.
   Som jeg har skrevet før, ble jeg fortalt at man kan ta en tarmskylling før man tar gallerensen i tilfelle stenene er store. For da kan det blir smertefullt når de skal passere gjennom tarmen.

   Jeg ville undersøkt litt rundt der du bor etter alternativer leger/terapeuter som kan veilede deg videre.
   Beklager, sikkert ikke det du ville høre. Men lykke til videre. Jeg tror de fleste har godt av en gallerens, det er sikkert!

 20. Jasmin Jasmin
  May 21, 2015    

  Hei, Melissa!

  Hvor mange mg tilsvarer 10 dråper olivenbladekstrakt av den du bruker? Kan jeg ta det selv om jeg aldri har tatt det før?

  • Jasmin Jasmin
   May 21, 2015    

   Og har mengden oleuropein noe å si?

  • May 22, 2015    

   Det er jeg usikker på dessverre.
   Ja du kan ta det selv om du aldri har tatt det før, men jeg ville begynt forsiktig med en dråpe og så økt det litt?

   • Jasmin Jasmin
    May 26, 2015    

    Mener du å ta litt og litt for å tilvenne kroppen før rensen? Slik at jeg kan ta 10 dråper samtidig når jeg skal gjøre dette? 🙂

    • May 26, 2015    

     Ja, det tror jeg er en god idé 🙂 Man vet jo aldri hvordan man reagerer på urter og tilskudd.

     • Jasmin Jasmin
      May 27, 2015    

      Ok, takk takk 🙂 Da skal jeg prøve!

 21. Susann Susann
  August 7, 2015    

  Hei Melissa!

  Tilfeldigheter førte meg til din side, og jeg er lykkelig for dette! Jeg har gallestein, små (5 mm) kan nesten ikke spise noe uten smerter. Selvfølgelig er tilbudet fra helsevesenet å fjerne galleblæren. Jeg ønsker ikke dette, og vil prøve lever/gallerensen du beskriver. Jeg spiser sunne fettsyrer, bare litt, I havregrøt hver morgen. Jeg kjenner jeg rett og slett ikke tåler fett. Gruer meg derfor til å innta så mye olje I rensekuren. Er red for smerteanfall. Jeg er 46 år, tynn, spiser vegetarisk,. Leser at mange sier kuren er smertefri å utføre. Hva tenker du om inntak av olje når jeg reagerer på dette?

  Hilsen Susann

  • August 7, 2015    

   Har du forsøkt å ta lecithin før hvert måltid? Det hjelper til å bryte ned fettet.

   • Susann Susann
    August 9, 2015    

    Tusn takk for tipset!

    Skal forsøke dette en periode før jeg tar rensen. Kan jeg ta dette under rensen, også før jeg inntar oljen på kvelden?

    Hilsen Susann

    • August 11, 2015    

     Oi, det er jeg litt usikker bra. Tør ikke svare her dessverre. Google it? 🙂

     • Susann Susann
      August 12, 2015    

      Hei igjen, og takk for tilbakemelding!

      Skal google dette. Kanskje andre der ute som vet/har erfaring?

      Susann

 22. Selma Selma
  October 23, 2015    

  Hei,

  Når man har tatt gallestein operasjon, hva anbefefaler du man skal spise??
  Måtte dessverre operere den på tirsdag. Det var et stoooorrrr stein og 10 små.
  Fikk ikke noe veiledningskosthold, så jeg er litt usikker hva jeg bør, IKKE bør spise?

  Mvh Selma

  • October 30, 2015    

   Hei Selma!

   Jeg ville holdt meg unna raske karbohydrater, sukker spesielt og begynt med kokosolje. Lecithin er fint å ta før du inntar fett for eksempel. Det ville jeg gjort 😉

   • Selma Selma
    October 31, 2015    

    Tusen takk!!!

    Mvh Selma

 23. Selma Selma
  October 31, 2015    

  Men du mener at jeg kan spise smør, egg … Det er disse jeg er litt usikker på..
  Vh Selma

  • November 1, 2015    

   Jeg ville spist det 🙂

 24. Ole Andreassen Ole Andreassen
  November 11, 2015    

  Hei.
  Jeg har kjøpt magnesiumsulfat på Felleskjøpet. Det står MgSo4 pure, technical på posen, så innholdet skulle det ikke være noe tvil om. Men kan jeg bruke dette til avgiftingskur? Det er jo i utgangspunktet ment for buk i landbruket. Har brukt det i badevannet og til fotbad uten noen problemer. Felleskjøpet kan ikke svare på dette, og jeg har ikke lyst å “spise” det før jeg er sikker på om det er ok. Kan du hjelpe meg her?
  Mvh Ole

  • Jens Jens
   March 23, 2016    

   Hei.
   Da er jeg i gang med å drikke epsomsalt oppløst i vann fra Felleskjøpet. Tvilt litt på det tidligere. Så da får vi se da. Kjennes foreløpig greit ut.
   Mvh Jens

   • March 29, 2016    

    Spennende! Hvordan har det gått?

 25. Lene Lene
  December 2, 2018    

  Hei.
  Fulgte kuren til punkt og prikke, men begynte å kaste opp i 02-tiden på natta og løp deretter rett på do og tømte meg helt.
  Registrerte for øvrig ingen steiner.
  Tror det ble altfor mye olje for kroppen. Etterfølgende dag hadde jeg helt sinnsyk hodepine og tendens til feber.
  Kun jeg som har opplevd dette?

  • December 2, 2018    

   Huff, jeg har også kastet opp en gang midt på natten. Grusomt. Leste meg litt opp rundt det og leste flere steder at det ikke var noe å uroe seg over, men fryktelig ubehagelig. Jeg har heldigvis bare opplevd det én gang, og tatt denne noen ganger nå.

 26. Meretr Meretr
  September 30, 2019    

  Hei Melissa,
  Jeg har fått vite etter CT at jeg har noen store gallesteiner… er det trygt å ta denne kuren da? Har blitt henvist til undersøkelse (ultralyd) på sykehus nå. Vil så gjerne få disse stenene ut uten å operere bort galleblæra. Har også fått vite et sted at et homeopatimiddel Chelidonium D30 kan virke for å få steinene ut. Noen som har prøvd?

 27. Merete Merete
  September 30, 2019    

  Beklager men navnet ble visst litt feil… Merete er navnet mitt 🙂

 28. Cathrine Cathrine
  October 12, 2019    

  hei jeg har kjøpt olivenbladekstrakt pille form . kan jeg blande dette i eller må det være i dråper ?

 29. December 26, 2019    

  Thanks for visiting,
  I’m Eva.
  If you’ve ever been too busy and couldn’t finish a research paper , then you’ve come to the right place. I work with students in all areas of the writing steps . I can also write the essay from start to finish.
  My career as an academic writer started early in college . After learning that I was very capable in the field of academic writing, I decided to take it up as a career .

  Skilled Academic Writer- Eva- tritronicsinc.com Corps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.