kraftkost

Noe av det morsomte med å blogge er at man etterhvert begynner å treffe likesinnede bloggere på sin landevei. Det er i alle mulige sammenhenger, og siden jeg begynte å blogge i 2011 har jeg fått en et skikkelig herlig nettverk med andre bloggere som jeg setter enormt pris på.

En som fortjener oppmerksomhet er Ellinor. Hun traff jeg da hun var på kurs her i Spania for noen år siden. Jeg var også på kurs, men med “Hexebergene”.
En morgen ved frokosten kom hun bort til meg og sa “er ikke du hun melissa som blogger a?” Og 5 minutter senere var skravelen igang. Siden den gang har Ellinor blitt en god venninne. Vi endte opp med å ta eksamen sammen for 2 år siden da hun også studerte til Kostholdsveileder.
Jeg bodde hos henne et par dager da jeg var i Norge i fjor høst før vi skulle på kurs på Sundvolden. Håper jeg får muligheten til å gjøre det igjen, hun steller godt med gjestene sine!

Hun skriver bloggen Kraftkost som allerede har fått en god del digge oppskrifter på god mat.

Gå inn og sjekk bloggen hennes, hun lager mye digg!