Wow, se hva jeg har fått i dag!

økologisk olivenolje

Olivenolje, nypresset og økologisk!

Jeg har en god venn som dyrker en haug av grønnsaker selv, og han kommer alltid innom oss på jobben med poser med økologiske godsaker, som bare få timer tidligere har blitt plukket.
I dag fikk jeg en hel flaske med olivenolje som ble presset i går! Wow, snakk om melken rett fra kua a´ *fnis*

Han og familien har først plukket all oliven og deretter kjørt det opp til en olivenpresse i fjellene her på Costa Blanca, nærmere Tárbena om noen er kjent i området. Der blir oliven skylt skikkelig og deretter presses. Det er mulig å bli med på prosessen, slik at man kan kontrollere selv at det er akkurat din olje som blir til. Etter 3-4 timer er det klart til å tappes.Så nå rekker jeg å ta med meg olje til Norge, jeg setter nemlig kurset nordover nå straks!

Vil du lese om da jeg lagde olivenbladekstrakt, klikk her. To av bildene er borte ser jeg, men jeg skal se om jeg kan finne de igjen og oppdatere senere i dag.