Nye matbokser i hus!

Jeg er opptatt av at matboksene til barna mine er BPA-fri, og litt etter litt utvider jeg matbokssamlingen vår. Jeg liker godt Sistema som har både matbokser og vannflasker. Men nå har jeg smått begynt å gå over til stål.
MIRA er et nytt merke som jeg har kommet over og jeg er strålende fornøyd så langt. Plastlokket er fri for gift, økovennlig og resirkulerbart. Og den andre heter LunchBots.

matbokser

Rubbermaid (de til venstre på bildene over) har et fantastisk utvalg og de har fokus på BPA-frie produkter. Sånt liker jeg, med tanke på at matboksene som oftest går i oppvaskmaskinen gang etter gang. Disse jeg har nå har til og med et fryseelement og det ser jeg som positivt på sommeren vi har i vente.

Har here tips om gode matbokser og flasker? Del gjerne!

7 Comments

 1. Birgir Birgir
  January 31, 2015    

  Jeg har kjøpt meg en skikkelig god matboks hos duggurd.no. En skikkelig “luksusboks” i to etasjer +en liten boks ved siden av (til å ha nøtter, oliven o.l. I). Den er av rustfritt stål og skikkelig solid

  • February 1, 2015    

   Deilig! Duggurd har mange fine! Jeg fikk en matpakkepose av dem som er super å pakke inn mat. De er flinke 🙂

 2. Trude Jensen Trude Jensen
  February 9, 2015    

  fint inlegg om matbokser! Jeg leter og leter etter vannflaske til Theo i stål eller glass…men klarer ik å finne noe. Var på den bodegaen mot La Nuzia og de hadde små Vosseflasker med skrukork i glass som vi foreløpi bruker( men den er tung så ik sånn veldig hendig, dessuten knuses den lett) Har du noe tips?

  Trenger etterhvert også matboks med plass til fryseelement etterhvert som varmen kommer snikende:-)

  Theo har fått hatt mat på skolen i jan ,men nå er det stopp på det…han kommer jo hjem som et vrak hver dag med blodsukker under pari:-) og ikke så lett med glutenfritt heller for han..

  • February 9, 2015    

   Vi må treffes snart så kan vi skravle litt!

 3. Trude Jensen Trude Jensen
  February 10, 2015    

  jepp
  jepp

 4. Ida Ida
  April 21, 2015    

  Hei!
  Hvor har du kjøpt de Rubbermaid matboksene!??

No Pings Yet

 1. Julegavetips! | Melissa Spania on November 14, 2015 at 09:39
 2. Pakk inn maten miljøvennlig | Melissa Spania on August 25, 2016 at 10:02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.