Ny uke, nye muligheter!

God mandag!

Så gøy å få respons på giveaway´en min. Jeg ser at jeg har fått flere nye lesere, så det er veldig fint å få tilbakemeldinger direkte fra dere at dere liker hva dere leser. Og spesielt til dere som er innom butikken. Veldig koselig! Og ikke minst morsomt å høre at dere liker oppskriftene jeg legger ut.
Kom gjerne med ønsker om hva dere vil jeg skal ta opp, jeg er åpen for det meste!

Denne uken er jeg på kurs med Herr og Fru Hexeberg igjen. Veldig koselig å se dem igjen og ikke minst, ha de i “nabolaget” mitt. Kurset holdes på Akinon som er en fryd å ha som kurssted.

Måltidene som blir servert er alltid en fornøyelse, ikke minst opplevelse. Kokken fokuserer på lavkarbo, lager alt selv fra scratch, og det bugner av grønt på tallerkenen med hjemmebakt lavkarbobrød og annet godt å hvile blikket på:

I går begynte Sofie med å snakke om lavkarbo i et større perspektiv. Interessant som alltid!

Hun nevnte flere pionerer som oppdaget at et kosthold med lavt inntak av karbohydrater resulterte i at folk ble friske, gikk ned i vekt og hadde det bedre generelt.
William Banting (bildet) var en av de første som på midten av 1800-tallet erfarte selv at et kosthold med lavt inntak av karbo gjorde at han gikk ned i vekt og fikk til og med hørselen tilbake!

Og i dag tidlig hadde Erik forelesning om betennelser. Helt utrolig å se de resultatene de har hatt på Hexebergklinikken. Det er så lite som skal til for at de som sliter med både det ene og det andre får livskvaliteten tilbake ved å endre kosten.
75% av immunforsvaret sitter jo i tarmen, så for meg er det ganske logisk at det som går inn i munn bør være ren og naturlig mat.

Brødet jeg bakte før helgen ble knallgodt. Jeg skal se om jeg ikke kan legge inn oppskriften i kveld om jeg får tid.
I morgen trekker jeg en vinner av giveawayen! Så følg med! Det blir kl 11.00

3 Comments

 1. Mari Mari
  September 17, 2012    

  Jeg fant bloggen din gjennom noen som hadde delt den for denne giveawayen. Du er ordentlig flink, og alt du lager ser bare himmelsk ut! Sitter bare her og blar igjennom innlegg og sikler over bildene. Keep up!

  • September 17, 2012    

   Takk mari!
   Alltid hyggelig med nye lesere!

 2. September 18, 2012    

  Så spennende! Kosthold har jo virkelig alt (iallefall så godt som alt) å si for god helse!
  Får vann i munn av det ostebildet 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen