Melissa Spania">

Kostholdsveileder, TMS

Ny sjokoladeform

Lagt ut av Melissa den 10. May 2012 | 5 kommentarer

Lavkarbo sjokolade

Barnet i meg blir ganske så ivrig når det kommer nye sjokoladeformer i posten! Og endelig fikk jeg meg til å prøve ut denne flate formen. Ikke mye sjokolade som skal til denne formen så det gjelder å ha flere former tilgjengelig. Det blir som en mini sjokoladebar!

I utgangspunktet, skulle jeg lage hvit sjokolade. Men siden jeg dummet meg ut i å ha i for mye sukrin, hev jeg i masse kakao, kvernet mandler og maca for å balansere ut smaken. Det ble som så. Jeg gidder ikke dele oppskrift denne gangen, disse ble altfor søte og “isete”. Men bilde av den nye formen min, det må deles! Den er fra Silicomart om noen lurer.

Sukrinsjokolade kan jeg heller kalle dette. Ysj, jeg må virkelig begrense meg med sukrinen, det er faktisk ikke noe godt. Personlig syns jeg kokosblomstsukker er bedre å bruke i råsjokolade, det gir en deilig karamellsmak.

sukrinsjokolade

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentar til “Ny sjokoladeform”

 1. Elisabeth says:

  Jeg liker ikke den kalde smaken av sukrin, men har funnet ut at i varm mat merkes det ikke. Når jeg lager sjokolade synest jeg det er best med den mørke agavenektaren som søtning, den er nydeli :) kansje jeg skal prøve kokosblomt en gang jeg også. Klem

 2. Melissa says:

  Nei, jeg har vel aldri gjort det jeg heller, men innimellom bruker jeg det. Om jeg bruker bare litt, og så kokosblomstsukker eller rå agave som resten av søtning går det fint :)

  GOD HELG!

 3. Ragnhild says:

  Så fin form!!
  Er ikke særlig glad i sukrin selv, så bruker det så godt som aldri. Synes det lett blir for søtt, og isete som du sier. Da bruker jeg heller kokosblomst og yacon :)
  God helg Melissa :)

 4. Silje Silje says:

  Så fine små rutete former!

 5. Melissa says:

  Jeg trodde jeg var helt tom og åpnet en helt ny pose. Så viste det seg at jeg hadde allerede en full pose i skapet, så jeg bruker det litt innimellom. Men ikke så ofte. Foretrekker mer naturlig :)
  God helg til dere!

Gi en kommentar