Ny logo, ny profil og bittelitt om eukalyptus

Hei ny header på bloggen!Ah, det var på tide å freshe opp bloggen litt, forandringer er alltid velkommen i min verden.
Det gjør hjernen min godt, humøret likeså.
Trangen etter å få inn noe nytt var stor siden jeg også i disse dager holder på med litt små prosjekter som jeg håper å kunne få frem i lyset denne høsten og frem mot jul. Det blir en liten nettbutikk med tid og stunder hvor jeg skal selge mine favoritter. Jeg gleder meg og håper det ikke blir for mye “manaña” som det er mye av her i Spania.

Første steg for forandringer var min egen logo.
Bladene i logoen er fra eukalyptustreet, som først var å finne i Australia. De er blitt plantet i Europa i senere tid (vi har til og med vår egen eukalyptuspark her i Albir hvor jeg bor) men disse trærne er ikke i nærheten av så høye som de som er “down under”.

Mamma hamstret alltid med seg eukalyptusolje hver gang vi var i Australia, og smurte brystet til lillesøster og meg om vi brygget på noe, eller var småforkjølet. Eukalyptus er nemlig kjent for å åpne luftveiene, mot tett nese, bronkitt og for å lette en forkjølelse. I tillegg virker den antiseptisk, virker mot tretthet, hodepine og dårlig konsentrasjon. Så den er ofte og går i diffuseren min i heimen etter skoletid så barna kan holde motet oppe med leksene etter en lang dag. Mer om diffuser og oljer ved en annen anledning!

Jeg har begynt å få spørsmål om når enkelte ting er for salg. Og for å være ærlig så vet jeg ikke. Det er flere ting som jeg må ta hensyn til mtp regler her i Spania. Men så fort alt er oppe og går vil nettbutikken være klar til å ta imot bestillinger fra dere.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen