Nøytrale kjeks

lavkarbokjeks
Disse var så lite søte at jeg kommer til å lage de igjen men uten noe søtning. For da kan de spises til oster!

Bland sammen:
2 ss knuste linfrø
1 ss kokosmel
75 gram smeltet smør
2 dl kvernet mandler
1 egg
10 dråper Stevia med vaniljesmak
2-3-4 ss sukrinmelis (smak til selv)

Jeg har overhodet ikke strøkne skjeer altså, så det er mulig dere må fylle på med mer mandler eller knuste linfrø.
Bland alt til det blir en klebrig deig. Vask deg på hendene og deretter jobb litt med deigen før du triller kuler og trykker de flate på et bakepapir. Min deig var passe klissete.

Sett i ovnen på 170 grader i ca 10-15 minutter.

Det er viktig å la kjeksen hvile litt etterpå, ellers ramler de fra hverandre.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen