Nøttebrød

>Jeg fikk denne oppskriften av en god kunde som jeg skal prøve meg på denne uken. Jeg deler oppskriften imens i tilfelle noen vil prøve før meg:

Nøttebrød

500 g malte mandler eller hasselnøtter (bytt gjerne noe av nøttemassen med knuste linfrø og/eller andre typer frø
2 ts bakepulver
1 ss husk
250 g smør
12 økologiske egg
1 dl vann

Mal mandlene til fint mel (eller kjøp ferdigmalt)
Bland alt det tørre i kjøkkenmaskinen.
Smelt smøret og ha i det tørre.
Ha i egg og væsken (kan også bruke fløte om ønskelig)

Kjør til en jevn blanding.

Ha i bakepapir i en brødform og hell i røren.

Stekes på 200 grader i ca 40 min.
La brødet kjøles ned i ovnen.

Brødet holder seg en god uke.

1 skive inneholder kun 2-3 karbohydrater.
Dette brødet er veldig energirikt og det liker vi! Det høye innholdet av fett og proteiner stabiliserer blodsukkeret som gjør at du føler deg mett lengre og ikke minst, yter optimalt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen