godtekuler melissa spania

Nå har kverneren min begynt å bli varm igjen etter mange uker uten noe særlig godislaging.
Jeg syns det er veldig greit å ha noen godtekuler lett tilgjengelig både hjemme og på jobb om jeg trenger noe før jeg får satt meg ned med et skikkelig måltid. Også er det utrolig godt med litt kos til kaffen, og da er disse perfekte. Jeg pleier å oppbevare de i fryseren så holder de formen sin og holdbarheten best.
På bildet over har jeg laget to forskjellige. Den ene er veldig lik Gojitrøflene jeg har postet tidligere. Og den andre er Sjokokuler med med litt ekstra kokosolje i og så litt rulling i hampfrø.

Jeg anbefaler å lage mye når man først setter igang, så sjekk gjerne et tidligere blogginnlegg om dette. Lag mye om gangen.

Om du vil ha noe til treningen kan du pimpe opp gojitrøflene litt med proteinpulver. Da kan du prøve denne varianten:

Proteinkuler

Du trenger:
En neve gojibær
2 ss cashewnøttsmør (eller annet nøttesmør)
3 ss flytende kokosolje
10 dråper stevia med karamellsmak
3 ss hampfrø + ekstra med hampfrø til å rulle dem i
2 ss erteprotein

Slik gjør du:
Kvern alle ingrediensene unntatt proteinpulveret sammen til det blir en fin deig.
Ha i proteinpulveret litt etter litt så du kan bestemme hvordan deigen skal bli. Pass på at den ikke blir for tørr (proteinpulveret trekker til seg væsken!). Evt kan du spe på med litt vann eller mer kokosolje.

Trill små kuler som du ruller i hampfrø.

TADA! Godtekuler med protein ready to go! Perfekt som treningsmat!

Jeg er på vei ut og skal bli med på intervalltrening med Kristin fra Kreativ Trening. Hun var her i apriltider og hadde treningsleir. Nå er hun tilbake med en ny gjeng spreke folk som skal spurte litt utover mot fyret. Jeg knyter på meg skoene nå og setter kursen for å møte dem. Og ja, jeg har allerede spist noen godtekuler.
Ha en god onsdag!