Naturlig hudpleie fra Naturkilden

naturlig

Jeg sluttet å bruke deodorant med aluminium og andre skumle stoffer for ca 8 år siden. Siden den gang har jeg vekslet mellom noen parabenefrie favoritter. Det har vært perioder hvor jeg har hatt behov for å rulle på hyppigere, for eks i ammerperioden hvor hormonene er litt på bærtur og perioder hvor jeg kun har smurt litt kokosolje under armene og følt at det har holdt.

Nå har jeg funnet en helt fantastisk krem som jeg tror er rukket å bli en favoritt allerede. Denne er gull verdt for allergikere da den er parfymefri og ellers helt fri for gift som trenges inn i huden. Ikke glem at huden under armene er veldig tynn, og vi kvinner har jo bryster som ligger rett ved. Ikke særlig å smøre på gift så nært brystet, spør du meg.
Deodoranten er å finne som krem i en liten krukke, og smøres lett på ved hjelp av fingrene. Bivoks og kokosolje er hovedingrediensene så den smøres fint om den får stå i romtemperatur.

fukt

“Kroppskremen” fra samme merke fungerer som et multidprodukt og kan brukes av hele famlilien på alle mulige steder man kan smøre! Den inneholder talg, olivenolje, kakaosmør og kokosolje, som gjør den rik og god å smøre med.
Som jeg har nevnt flere ganger her på bloggen; “If you can´t eat it, DON`T put it on your skin” og her har Naturkilden virkelig gjort en god jobb. Alle ingrediensene er økologiske, uraffinerte og spisbare.

hudkrem


Dere kan lese mer om produktene i nettbutikken til Naturlig Liv, en nylig åpnet nettbutikk med et stigende utvalg av naturlige produkter.

5 Comments

 1. Cathrine Cathrine
  March 30, 2014    

  Hva med neglelakk? Kan det også være dårlig? 🙂

  • March 30, 2014    

   De billigste er ikke særlig bra nei. Det finnes bedre alternativer!

 2. Hilde Hilde
  April 3, 2014    

  Hei.
  Har prøvd mange deodoranter uten aluminium men synes ingen virker helt optimalt. Bruker de bare når jeg har fri. På jobb føler jeg at jeg må bruke de vanlige. Synes du denne kremen er bedre enn mye annet du har prøvd? Eller har du tips til andre naturlige deodoranter? 🙂

  • April 3, 2014    

   Jeg er også litt sånn… når jeg skal stille i løp for eks hater jeg andres svettelukt (spanjoler svetter skikkelig før start, for å si det sånn!). Jeg er redd for å lukte selv, så de gangene bruker jeg SPEICK sin deo. Merket er tysk og har en litt “sterk” lukt. De er uten aluminium og kan anbefales (jeg liker sprayen best).
   Denne kremen har fungert på meg 9 av 10 ganger uten å lukte.

 3. Gry Gry
  April 3, 2014    

  Gullegode produkter som jeg bruker daglig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.