naturlig

Jeg sluttet å bruke deodorant med aluminium og andre skumle stoffer for ca 8 år siden. Siden den gang har jeg vekslet mellom noen parabenefrie favoritter. Det har vært perioder hvor jeg har hatt behov for å rulle på hyppigere, for eks i ammerperioden hvor hormonene er litt på bærtur og perioder hvor jeg kun har smurt litt kokosolje under armene og følt at det har holdt.

Nå har jeg funnet en helt fantastisk krem som jeg tror er rukket å bli en favoritt allerede. Denne er gull verdt for allergikere da den er parfymefri og ellers helt fri for gift som trenges inn i huden. Ikke glem at huden under armene er veldig tynn, og vi kvinner har jo bryster som ligger rett ved. Ikke særlig å smøre på gift så nært brystet, spør du meg.
Deodoranten er å finne som krem i en liten krukke, og smøres lett på ved hjelp av fingrene. Bivoks og kokosolje er hovedingrediensene så den smøres fint om den får stå i romtemperatur.

fukt

“Kroppskremen” fra samme merke fungerer som et multidprodukt og kan brukes av hele famlilien på alle mulige steder man kan smøre! Den inneholder talg, olivenolje, kakaosmør og kokosolje, som gjør den rik og god å smøre med.
Som jeg har nevnt flere ganger her på bloggen; “If you can´t eat it, DON`T put it on your skin” og her har Naturkilden virkelig gjort en god jobb. Alle ingrediensene er økologiske, uraffinerte og spisbare.

hudkrem


Dere kan lese mer om produktene i nettbutikken til Naturlig Liv, en nylig åpnet nettbutikk med et stigende utvalg av naturlige produkter.