Når forkjølelsen har brutt ut

Jeg visste at ved å løpe i kulde når jeg i tillegg var litt småpjusk ville det få konsekvenser.
Nå har heldigvis forkjølelsen brutt ut skikkelig så nå “hoster jeg meg frisk” som jeg kaller det (les: UT med bakteriene!). Håper jeg kommer meg i løpet av et par dagers tid, for det er mye på agendaen allerede til helgen. Disse dagene er det hvile som gjelder, og det er egentlig helt ok.

Jeg har drukket svigermors heksedrikk en del, men også juicet den. Minsten her i huset elsker å hjelpe til å juice, så det er egentlig hun som lurer på om jeg ikke skal ha mer juice.
Fin påminnelse!

styrkejuice

Jeg pleier å ha i:
1 sitron
2 appelsiner
1 stooor klump ingefær
3 fedd hvitløk

Alt går i juiceren min (jeg har en Champion juicer om noen skulle lure, en skikkelig maskin som veier et tonn) og så har jeg i en fettkilde (for eks omega 3 olje) før den drikkes litt og litt. Om den er skikkelig sterk har jeg i en appelsin til. Vi har appelsiner og sitroner i hagen -lucky me!

Håper alle får en fin tirsdag!

8 Comments

 1. November 19, 2013    

  God bedring!

  • November 19, 2013    

   Allerede bedre 🙂
   Vært i stallen og ridd nettopp og det skaper en del lykkeendorfiner som gjør kroppen fortere frisk 🙂

   Takk!

 2. November 19, 2013    

  Den styrkedrikken tror jeg funker, har stor lit til ingefær 🙂

  sv: Ja lamaer er kjempekule 🙂  Vi kjøpte først han-lamaen for at han skulle passe på sauene ifbm rovdyr, men etter at han ble kjønnsmoden hadde vi ikke noe annet valg enn å kjøpe en frøken til ham, så nå har vi de mest for kos også er de blitt veldig populære i bygda 🙂

  God bedring 🙂

  EV!

  • November 19, 2013    

   Åååå, så herlig! Superfine er de i allefall! Skjønner godt de er poppis i bygda. Ikke vanlig med lama heller!

 3. November 20, 2013    

  Men denne drikken er du nok bra igjen på null komma niks 😉 Den hørtes skikkelig sterk og effektiv ut.
  God bedring!

  • November 20, 2013    

   Ja, ikke noe juice for pingler. Står hvitløks og ingefærflamme ut av munn etterpå, hehe

 4. November 21, 2013    

  Tusen Takk for godt tips til styrke drikk!! Riktig god bedring til deg, håper du blir frisk snart 🙂

  • November 21, 2013    

   Allerede på bedringens vei nå! Takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.