Jeg visste at ved å løpe i kulde når jeg i tillegg var litt småpjusk ville det få konsekvenser.
Nå har heldigvis forkjølelsen brutt ut skikkelig så nå “hoster jeg meg frisk” som jeg kaller det (les: UT med bakteriene!). Håper jeg kommer meg i løpet av et par dagers tid, for det er mye på agendaen allerede til helgen. Disse dagene er det hvile som gjelder, og det er egentlig helt ok.

Jeg har drukket svigermors heksedrikk en del, men også juicet den. Minsten her i huset elsker å hjelpe til å juice, så det er egentlig hun som lurer på om jeg ikke skal ha mer juice.
Fin påminnelse!

styrkejuice

Jeg pleier å ha i:
1 sitron
2 appelsiner
1 stooor klump ingefær
3 fedd hvitløk

Alt går i juiceren min (jeg har en Champion juicer om noen skulle lure, en skikkelig maskin som veier et tonn) og så har jeg i en fettkilde (for eks omega 3 olje) før den drikkes litt og litt. Om den er skikkelig sterk har jeg i en appelsin til. Vi har appelsiner og sitroner i hagen -lucky me!

Håper alle får en fin tirsdag!