Morgenbesøk i butikken

Se hvem som kom på besøk i butikken min i dag tidlig:

truls isaksen jens veiersted

Rektor Truls Isaksen (og hans søte Tone) fra skolen jeg studerte til Kostholdsveileder, og favorittlæreren min, Jens Veiersted. De er her nede i Spania for tiden med en gruppe Ernæringsterapeuter som tar eksamen til helgen.

Det er flere av dere som lurer på om studiet er bra (noe jeg kan bekrefte gang på gang!), og noen av dere har til og med begynt å lese! Tommel opp, dere kommer IKKE til å angre på det. Ja, det er mye å lese, men det er jo så spennende, og veldig bra at det er så mange temaer som blir tatt opp.

Veldig hyggelig med slikt besøk tidlig en morgen!
Og for dere som er nysgjerrig på Kostholdsveilederstudiet,
ta gjerne en titt på hjemmesiden til skolen.

4 Comments

 1. Lillemona Lillemona
  June 12, 2013    

  Så koselig med besøk av gamle lærer da! Var sikkert gøy. Har lest innlegget ditt om det du studerte. Ser veldig spennende ut som du sier. Jeg skal velge noe til høsten, men har ikke helt bestemt meg. Men skal vurdere denne skolen, for helse er jo så riktig for tiden!

  • June 12, 2013    

   Hei Lillemona 🙂

   Så morsomt at du vurderer studiet.
   Hva jeg likte godt var at vi var innom så å si “alle” temaer, og fikk en skikkelig fin oversikt over viktige punkter i de forskjellige emnene.
   Si ifra om du melder deg på da, det er morsomt å følge med. Jeg er inne på forumet der enda ( de har eget diskusjonsforum for studentene )

   m

 2. Gunn Gunn
  June 12, 2013    

  Hei Melissa!

  Jeg har lenge vurdert å melde megpå dette studiet selv. Følger med deg på Insta og husker du tok eksamen i fjor!Så mulig det blir en student til til høsten!!!!!

  Takk for fin blogg og bilder, alltid koselig å følge med deg!!!!!!!

  Hilsen Gunn

  • June 12, 2013    

   Hehe, ja jeg var nok litt sliten og stresset rundt eksamenstidene i fjor. Puh, ikke noe gøy med de nervene. Men såååå deilig da vi var ferdige 🙂
   Takk til deg for fine ord Gunn. Setter pris på det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen