Minipannekaker


lavkarbo pannekaker
Tja, det kan vel også kalles lapper. Men disse er veldig tynne, slik som pannekaker er. Derfor ble det “minipannekaker”.
Disse er glutenfri, sukkerfri og melkefri.

Du trenger:
6 økologiske egg
2 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har)
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2 ss kokosmel
1 ts vaniljepulver
2 ss sukrin gold (eller annen søtning)

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.
Stekes i massevis av smør på passe høy varme.

Siden de er søtet fra før er det godt med friske bær til og evt et godt strø med hampfrø.

minipannekaker
Velbekomme!

8 Comments

  1. January 22, 2013    

    Hei!
    Spørsmål til oppskriften: Hva tror du om å bytte ut eggene med soyamel? Går vel typ 1 ss soyamel (+2 ss vann) pr. egg. Tror du det vil funke med konsistens/smak?

    Har for øvrig akkurat begynt å følge med på bloggen, men myyye snop her! Og bare for å kommentere en annen sak her: Alle har egentlig tid til å lage godis i hverdagen, bare man vet hvordan. Det kan gjøres så enkelt! Skal for øvrig legge ut en oppskrift på min egen blogg snart. Sukkerfrie bountykuler! Så raskt og godt at det er på grensa til skammelig 😛

    • January 22, 2013    

      Hei deg Peter!

      Så gøy å se en mann her inne. Jeg trenger det!
      Ang bytte ut egg med soyamel tør jeg IKKE å svare på det for jeg har ingen verdens erfaring med det.
      Du kan jo prøve og se om de binder seg? Evt ha litt fiberhusk for hånd i tilfelle de ramler fra hverandre? Let me know if you do i så fall. Greit å vite.

      Jo, det er nok en del snop (skulle vel hett “snopbloggen” istedet, haha) men det kommer kanskje litt mer middager og lunsjer etterhvert. Jeg har alltid hastverk i pausen så det blir sjeldent bilde og en “pen” tallerken (hiver rester oppå… er sulten!).

      Si ifra når du har lagt ut oppskrift davel, jeg vil inn og se!

      Stay in touch pappahjerte!

      melissa

  2. Mari Mari Mari Mari
    July 17, 2013    

    Disse pannekakene var i siste utgaven av Helsemagasinet ser jeg nå! Utrolig gøy å se oppskriftene dine trykket i bladet. Du er kjempeflink. Jeg følger bloggen din fast!

    • July 17, 2013    

      Ja, det er utrolig gøy at de vil bruke en av oppskriftene mine. Veldig stas altså. Det er jo så bra blad også!
      Takk for at du er innom!

  3. August 7, 2013    

    Laget disse til frokost i dag, byttet ut det jeg manglet, men ble kjempe gode! Takk for masse inspirasjon Melissa <3

    • August 7, 2013    

      Bare hyggelig helsehippie!

  4. Elisabeth Elisabeth
    October 16, 2013    

    Hei:)
    Jeg bor på kanariøyene, og er usikker på hvordan jeg skal oversette noen av ingrediensene. Er dette noe du bare finner i helsekosten, eller i vanlige butikker også? Tenker da f.eks på fiberhusk og kokosmel…

    • October 17, 2013    

      Fiberhusk heter Psyllium husk og jeg har sett det her i Spania.
      Kokosmel er harina de coco og er å få tak i på mange helsekostforretninger. Kanskje ikke alle for det er ganske nytt i Spania såvidt jeg vet men hør. Ellers får du bestille på iHerb. Bruk koden min FES360 så får du avslag på første bestilling 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen