Middag med de som er opptatt av det fete

Noen som har spist på St. Lars i Oslo? Hvis ikke, anbefaler jeg det virkelig!

st.lars

Jeg var så heldig å få henge med skikkelig fine folk der i går kveld. Og jeg var ikke den eneste som sleiket brettet mitt for fett for å si det sånn! Her er det om å gjøre å få i seg nok smør og saus og jubelen stod i taket da de kom med ekstra bernaise.

margbein

Jeg spiste grillet margbein til forret, og hamburger (uten brød) til hovedrett. Og alt fikk bade i saus, akkurat sånn jeg liker det. Ved siden av fikk vi skikkelig digge chips som var stekt i hvitløk og vi knasket grillet hvitløksskiver til den store gullmedaljen.

marg

Rundt bordet hadde vi flere fra Kostreform, baconkongen, Therese bak Naturlig Liv, Ernæringsterapeut Kristine, Åse Line og andre fine kolleger.

Så nå tar jeg med meg gode minner i koffeterten og reiser hjem til sydligere strøk senere i dag. Jeg skal forberede til kurs som begynner til uken. Og allerede i morgen kommer Kraftmødrene Gry og Ellinor på besøk. Gjett om jeg gleder meg til å spise mye god mat fremover!

Følg meg gjerne på Snapchat: melissaspania for hverdagsfjas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen