Mektig sjokoladekrem

mektig sjokoladekrem

Denne mørke herligheten bør serveres i et lite glass, for den er mektig. Men rik på sjokoladesmak, og saltflakene som ligger på toppen gjør noe med hele sjokoladeopplevelsen spør du meg! Herlig!

For å lage en skikkelig tung og mektig sjokoladekrem trenger du:
Lag 1:
1 dl kremfløte
2-3 ss smør
5 ss kokosblomstsukker (ønsker du lchf kan du bruke sukrinmelis)
En liten klype saltflak

Smelt smør og kokosblomstsukker sammen, hell så i fløten og saltet. La dette koke opp og deretter la det småputre i 15-20 minutter på svak varme. La det kjøle seg ned litt før du heller karamellen i små glass.
Om retten skal serveres samme dag kan du ha i en liten skje med gelatinpulver i den varme blandingen for å berike desserten litt.

Lag 2:
1 dl kremfløte
100 gr mørk sjokolade

Smelt sjokoladen sammen med kremfløten. Hell dette over karamellen og sett til kjøling. Strø over saltflak før servering.

Nyt!

3 Comments

  1. kathvabo kathvabo
    February 1, 2014    

    Mmmmm! Den skal jeg jammen prøve meg på i dag 🙂

  2. Henriette Henriette
    February 1, 2014    

    Wow, så godt ut!

  3. Tone Klungtveit pedersen Tone Klungtveit pedersen
    February 13, 2014    

    Har vært vår dessert noen ganger. Nå lager min seksåring den nesten selv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen