mektig sjokoladekrem

Denne mørke herligheten bør serveres i et lite glass, for den er mektig. Men rik på sjokoladesmak, og saltflakene som ligger på toppen gjør noe med hele sjokoladeopplevelsen spør du meg! Herlig!

For å lage en skikkelig tung og mektig sjokoladekrem trenger du:
Lag 1:
1 dl kremfløte
2-3 ss smør
5 ss kokosblomstsukker (ønsker du lchf kan du bruke sukrinmelis)
En liten klype saltflak

Smelt smør og kokosblomstsukker sammen, hell så i fløten og saltet. La dette koke opp og deretter la det småputre i 15-20 minutter på svak varme. La det kjøle seg ned litt før du heller karamellen i små glass.
Om retten skal serveres samme dag kan du ha i en liten skje med gelatinpulver i den varme blandingen for å berike desserten litt.

Lag 2:
1 dl kremfløte
100 gr mørk sjokolade

Smelt sjokoladen sammen med kremfløten. Hell dette over karamellen og sett til kjøling. Strø over saltflak før servering.

Nyt!