Denne mørke herligheten bør serveres i et lite glass, for den er mektig. Men rik på sjokoladesmak, og saltflakene som ligger på toppen gjør noe med hele sjokoladeopplevelsen spør du meg! Herlig!
For å lage en skikkelig tung og mektig sjokoladekrem trenger du:
Lag 1:
1 dl kremfløte
2-3 ss smør
5 ss kokosblomstsukker (ønsker du lchf kan du bruke sukrinmelis)
En liten klype saltflak
Smelt smør og kokosblomstsukker sammen, hell så i fløten og saltet. La dette koke opp og deretter la det småputre i 15-20 minutter på svak varme. La det kjøle seg ned litt før du heller karamellen i små glass.
Om retten skal serveres samme dag kan du ha i en liten skje med gelatinpulver i den varme blandingen for å berike desserten litt.
Lag 2:
1 dl kremfløte
100 gr mørk sjokolade
Smelt sjokoladen sammen med kremfløten. Hell dette over karamellen og sett til kjøling. Strø over saltflak før servering.
Nyt!
Mmmmm! Den skal jeg jammen prøve meg på i dag 🙂
Wow, så godt ut!
Har vært vår dessert noen ganger. Nå lager min seksåring den nesten selv…