Oh my, vil du ha en lun og mektig sjokoladefondant er denne aldeles nydelig!
Du trenger:
100 gr smør
2 store egg
1 dl kokosblomstsukker
1-2 dl sukrin
1 tskj vaniljepulver (el vaniljesukker)
100 gr smeltet mørk sjokolade (minst 70%)
1 dl mel (jeg brukte fint speltmel)
Slik gjør du:
Smelt smør og sjokolade sammen.
Pisk eggene, ha i søtning litt og litt.
Bland sjokoladeblandingen i eggeblandingen, smak gjerne til i tilfelle du trenger mer søtning.
Hell i muffinsformer og stek i ca 10-15 min, avhengig av ovnen din. Følg med, de skal være myke i midten. Står de for lenge risikerer du at det blir som en sjokolademuffins. Godt det også, men best når den er myk inni.
Disse kan fint fryses med en gang.
Hvordan smaker det med såpass mye sukrin i? Jeg synes ofte sukrin gir en utrolig ekkel ettersmak på bakst o.l…
Takk for at du deler oppskrifter, henter mange gode tips herifra 🙂
Her var det helt ok, men reduser gjerne og bruk annen søtning for å unngå den typiske sukrinsmaken!