#matpakkenmin

Det finnes alternativer til brødskivene når man skal lage seg matpakke. Og da er det kjekt å inspirere hverandre. Eller hva?
Blir dere med på en ny Instagramrunde hvor vi deler og engasjerer? Jeg kan jo lokke med en liten giveaway når vi har samlet nok bilder!

Her var vår niste da vi reiste på tur sist fredag:

melissa lavkarbo matpakke

Vi reiste tidlig på morgenen, så det gjaldt å gjøre klart litt på forhånd. Lappene ble stekt til frokost (røren laget kvelden i forveien). Det som ble til overs ble med oss. Jeg hadde også med hjemmelaget sjokoladepålegg (som ikke er på bildet) og en trekniv.
Et par økologiske avokadoer og to kokte egg til Aleksander og meg (husk plastbestikk og evt litt urtesalt til eggene eller majones på tube om man vil), og litt snop ala nøtte/frøbarer og økologiske peanøtter.
Kokosolje i “reisestørrelse” er også supert å ta med på tur. Kokosolje i kaffen, som fuktighet til kroppen, aftersun osv osv.
Andre gode ting man kan ta med er godtekuler, vaffelsandwich, gulrotkake. Dette krever litt mer planlegging.

For å være med må dere hashtagge bildet deres “matpakkenmin når dere poster bildet på Instagram. Link gjerne inn til meg så jeg ser bidraget deres (@melissaspania).
Når vi har mange nok bidrag, poster jeg alle her på bloggen, og så trekker vi en vinner (eller to) som får en overraskelse i posten.

7 Comments

 1. July 7, 2013    

  Jaaa, jeg er med! 🙂 Jeg sier det igjen: FOR en flink mamma (og kone!). Håper virkelig at jeg klarer å gi mine barn like god og sunn mat som det du gjør når den tid kommer 🙂

  • July 8, 2013    

   Aw, du er god da Mariann!
   Du vil fint klare å gjøre det beste for tiden barn. Du er jo flink allerede så det som skjer er at du automatisk overfører kostholdet ditt til barna når den tid kommer.. Går vel på autopilot…

 2. charlotte charlotte
  July 8, 2013    

  Krysser alle fingrer og tær for at det kommer et strandinnlegg også 😀

  • July 8, 2013    

   Skal prøve å få skrevet ned noe snart ja!

 3. charlotte charlotte
  July 8, 2013    

  Gleder meg 😀

 4. July 12, 2013    

  Åh, for en deilig nistepakke! Og for en utrolig inspirerende blogg du har! 🙂

  • July 12, 2013    

   Takk. Håper du vil henge her inne litt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen