Jeg ser det er flere som har delt bilder på Instagram. Så bra! Meningen med dette er å inspirere hverandre, få ideer og ikke minst, bli sulten på sunne matvaner!

Dette var frokosten min her om dagen på jobb. Jeg følger periodisk faste på ukedagene, så jeg spiser ikke før i 10-11 tiden. Og denne dagen hadde jeg tatt med litt av hvert som jeg gjorde klart til en fristende frokosttallerken:

kraftkost

Det ble ganske så kraftkost dette her, med surdeigsbrød, sauerkraut, mungspirer og grønnsaker. Skikkelig godt! Økologiske tomater fra naboen var det også. Ah, jeg er så takknemlig for snille mennesker som gir meg sprøytefri mat, altså.
Før jeg dro hjemmefra stekte jeg raskt egg i muffinsformer. 2-3 egg blandes med litt fløte og evt ost og skinke og stekes i 10-15 minutter. Eggemuffins kan det vel kalles.

Her er flere fristende bidrag!

matpakkenmin

matpakkenmin

Om noen vil være med, så er det bare å dele et bilde på Instagram og hastagge det med #matpakkenmin