Matfristelse for de små

Jeg har hatt besøk av en venninne fra Norge denne uken og vi har kost oss skikkelig med god mat, drikke, trening og annen moro.
Heldigvis er hun like matglad som meg, så vi har spist godt, for å si det mildt. Hun hadde med seg datteren sin som spiste nesten alt hun fikk servert. Det var utrolig herlig å se. De spiser etter fargene, en veldig god idé jeg skal fortelle dere om senere. Skal teste det ut på jentene mine først.
Uansett, middagene våre ble tapas hver kveld slik at barna kunne plukke med seg det de liker best. Med 3 små barn i huset må man være litt kreativ. Men det gikk så fint så.
En av barnemiddagene ble slik:

tapas

I kveld blir det nok noe lignende, kjenner jeg meg selv rett. Det er jo så koselig å spise tapas (småretter).
Håper alle nyter søndagen!

8 Comments

 1. May 25, 2014    

  Koselig med tapas – vi har akkurat hatt spekemat 🙂 Setter ofte frem “plukkemat” 🙂

  • May 26, 2014    

   Det er koselig med plukkemat 🙂

 2. May 26, 2014    

  Så utrolig flott det er med fargerik, næringsrik, deilig og enkel mat <3 ! Høres ut som du har hatt en super uke. Håper du får en like flott uke denne uka. Gleder meg til å høre/lese om å spise etter fargene, spennende! Bare synd at MiniMe ikke er like begeistret…

  • May 26, 2014    

   Mine barn er så kresne for tiden, spesielt Solen på 6 år. Hun “liker ikke” noenting selv uten å ha smakt. Så nå skal vi spise farger og se om det hjelper. Må nok finne frem en plakat eller noe vi kan lage sammen for å fremme “fargespisingen” litt. Du får vite hvordan det går når jeg er litt inn i det! GOD uke til deg også, spreka!

 3. May 26, 2014    

  Spis en regnbue! Det liker ungene her å si! Det er så trivelig å få gjester som setter pris på god mat, syns jeg. Og plukkemat er en vinner her hjemme også. Sjelden det blir noe grønnsaker igjen på den måten

  • May 28, 2014    

   Ja sant! Barna liker jo fargene også.

 4. May 26, 2014    

  Ja jeg tror kanskje Eline og din kjære Sol er ganske like der. Håper på et lavkarbobarn neste gang, hahah. Så dersom det blir graviditet i fremtiden og jeg spiser LCHF tror jeg nok kanskje det blir andre boller med det barnet, enn da jeg hadde svangerskapsdiabets på “norsk sunt kosthold” med Eline 😉 Gleder meg til å høre. Kanskje jeg også skal være flink og lage plakater med det hun liker- og henge opp, hihi. Takk, det skal jeg, solen skinner iallefall i Norge og det er jo ingenting som er bedre enn det!

  • May 28, 2014    

   Jeg spiste jo lchf under begge svangerskapene, og tiden rett etter. De fikk jo inn kokosolje gjennom brystmelken. Jeg gjorde det jeg kunne for å å “få lavkarbobarn” hehe men fortsatt er de kresne på hver sin måte.
   Det har gått veldig i perioder her syns jeg, de liker både det ene og det andre, men så går det et par uker og så er alt bare æsj igjen. Puh, gjelder å være tålmodig med disse små menneskene!

No Pings Yet

 1. Mat for baby og barn - slik gjorde jeg det! | Melissa Spania on February 18, 2016 at 11:34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.