Mandelkuler med carobtrekk

Jeg har laget mandelkuler igjen.
Disse er jo så lette å lage, det går på null komma niks og kan spises med det samme. 3 gode ting på en gang. Det betyr ett stykk happy melissa.

I dag ble det ca 10 kuler og dette hadde jeg i dem:

6 store ss kvernet mandler (jeg kjøper ferdigkvernet fra mandelfabrikken i Altea)
1 ss macapulver (jeg liker smaken, og energien jeg får av maca, men dette er ikke et must altså)
1 ss nøttesmør
1 ss yaconsirup
1-2 ss kokosfett
Ca 15 dråper Stevia med smak (i dag brukte jeg vanilje og toffee, like mye av hver)

Bland alt sammen med en skje. Vask hendene godt og jobb litt med deigen så alt blander seg. Smak gjerne på den og se om du vil ha i noe mer. For eks bittelitt himalaysalt? Eller mer kvernet mandler?

Rull til små kuler og dypp i carobpulver. Eller sesamfrø. Begge deler er kjempegodt!

rå godiskuler


Les mer om maca

4 Comments

  1. May 8, 2012    

    Hei! Kom innom bloggen din ved en tilfeldighet tidligere i dag. Den fenget veldig og jeg likte den så godt at jeg lenket til deg på min blogg. Håper dette er greit for deg:-) Mandelkulene så jo bare kjempegode ut, må prøves her hjemme en dag. God kveld til deg!

  2. May 9, 2012    

    Mmm, så godt! Elsker slike godiskuler! De er perfekt snaks, dessert eller når som helst 🙂

  3. May 9, 2012    

    Sunthjerte, så koselig! Jeg iler inn på bloggen din også og skal få lagt deg til hos meg!

  4. May 16, 2012    

    Så flott blogg med masse fristende oppskrifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen