Kveldsmat i kveld ble disse:

myke mandelkjeks

Du trenger:
2 egg
20 dråper Stevia Toffee

100 gram smeltet smør
2 dl kvernet mandler
3 ss fløte (bruk gjerne mandelfløte om du ikke tåler kumelk)
6 ss yoghurt/kefir/kesam (hva nå du tåler best)
4 ss fiberhusk (psyllium husk/loppefrøskall)
1 ts bakepulver

Visp eggene og steviaen sammen. Du kan fint erstatte stevia med noe annet søtt.

Disse cookies´ene er ikke søte, så ha gjerne i (i tillegg til stevia, eller bytt ut) 2-3 ss med for eks kokosblomstsukker, eller sukrin om du vil ha det helt lavkarbo.

Bland alle ingrediensene sammen. La røren stå i 5-10 minutter så fiberhusken tykner.
Deretter bruk en spiseskje til å lage “klatter” på et bakpapir.
Sett de inn i ovnen på 175 grader i ca 15 minutter.

La de hvile noen minutter før de nytes. Jeg har hatt på kirsebærsyltetøy på mine i dag.
mandel cookies