Mandelcookies

Kveldsmat i kveld ble disse:

myke mandelkjeks

Du trenger:
2 egg
20 dråper Stevia Toffee

100 gram smeltet smør
2 dl kvernet mandler
3 ss fløte (bruk gjerne mandelfløte om du ikke tåler kumelk)
6 ss yoghurt/kefir/kesam (hva nå du tåler best)
4 ss fiberhusk (psyllium husk/loppefrøskall)
1 ts bakepulver

Visp eggene og steviaen sammen. Du kan fint erstatte stevia med noe annet søtt.

Disse cookies´ene er ikke søte, så ha gjerne i (i tillegg til stevia, eller bytt ut) 2-3 ss med for eks kokosblomstsukker, eller sukrin om du vil ha det helt lavkarbo.

Bland alle ingrediensene sammen. La røren stå i 5-10 minutter så fiberhusken tykner.
Deretter bruk en spiseskje til å lage “klatter” på et bakpapir.
Sett de inn i ovnen på 175 grader i ca 15 minutter.

La de hvile noen minutter før de nytes. Jeg har hatt på kirsebærsyltetøy på mine i dag.
mandel cookies


2 Comments

  1. Silje Silje
    August 7, 2012    

    Nå har jeg laget disse, men med kokosfløte istedet, og nam, det var godt! Du har mange gode oppskrifter du altså, har prøvd flere nå:) Synes d er vanskelig å finne gode ting når man ikke tåler gluten eller melk, så da blir jeg så veldig glad når jeg kommer over gode alternativer!:)

    • August 8, 2012    

      Så kjekt å høre! Det er en stund siden jeg har laget disse, så takk for påminnelsen!
      Ja, de fleste oppskriftene mine kan fint brukes som glutenfrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen