Mandel og linfrøkjeks


Kjeks er alltid en hit hos oss. Perfekt til matpakker og ellers om man er fysen på noe godt.

Du trenger:
2 ss knuste linfrø
1 ss kokosmel
2 dl kvernet mandler (jeg bruker de fra mandelfabrikken i Altea, men kvern gjerne selv)
1 dl sukrin (kan FINT erstattes med litt kokosblomstsukker da kjeksen smakte veldig “isete”)
75 gram smeltet smør
10 dråper Stevia med vaniljeessens

Bland sammen alt i en bolle. Vask deg godt på hendene og trill kuler som du deretter presser ned med en skje eller gaffel. Mine fikk kule riller i seg for jeg brukte en gaffel.

Sett de i ovnen på ca 170 grader i 15 minutters tid.
Husk at de MÅ hvile litt når du har tatt de ut av ovnen, ellers ramler de fra hverandre. De trenger bare 5 minutter ca på å kjøle seg ned. Men det er verdt det. Faktisk smaker de best dagen etter for da har de “satt seg” litt.

Nytes med de du er glad i!

God helg alle sammen! I kveld skal vi lage lavkarbopizza. Oppskrift fra boken til Fotballfrue.


EDIT: Lavkarbopizzaen var veldig god!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen