Mandel- og kokoskjeks



Du trenger:
2 ss knuste linfrø
2 ss kokosmel
2 dl kvernede mandler
2-3-4 ss sukrin/kokosblomstsukker/brunt sukker (bruk det du ønsker)
75 gram smeltet smør

Slik gjør du:
Bland sammen alt i en bolle. Bruk gjerne kjøkkenmaskinen.
Vask deg godt på hendene og trill kuler som du deretter presser ned med en skje eller gaffel.

Sett de i ovnen på ca 170 grader i 10-15 minutters tid. Følg med, de skal gjerne være litt bløte i midten.

Husk at de MÅ hvile litt når du har tatt de ut av ovnen, ellers ramler de fra hverandre. La de kjøle seg helt ned og hold tørt, ellers smuldrer de bare opp. Smaker best dagen etterpå.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen