Lørdagsfrokost

Dette var frokosten vår i dag tidlig:

lavkarbo frokost

lavkarbo frokost

Det finnes ikke noe bedre enn å dekke på med alt man har i kjøleskapet. Jentene mine storkoser seg når de får plukke ut hva de vil ha. Zofia Sol på 5 år lagde seg en surdeigsskive med haugevis av smør, hvit geitost, økoskinke og til og med gojibær på toppen. Herlig!
Minsten “likeikkebjø” (liker ikke brød) så hun spiste bare pålegg.

Morgenen startet med et stabilt blodsukker, og hjemmelaget sjokoladepålegg er en selvfølge å spise til frokost hjemme hos oss! Barn kan fint spise et kosthold med lite karbohydrater. Det går helt fint og de er ikke avhengig av å spise stivelse for å komme igang. Om dere vil vite mer om barn på lavkarbo, så klikk her.

I går kveld var jeg på åpningen av det nye mathotellet til Hexeberg. De er fire stykker som har pusset opp et gammelt hostal og gjort det om til et fantastisk MATHOTELL hvor de skal holde Livsstilskurs og matkurs. Jeg skal dra dit neste uke og ta en nærmere titt. I går var det massevis av mennesker, god tapas og cava i glasset.

Fra venstre: Nils Erik, Sofie, meg, Ingunn og Erik. En fantastisk gjeng!

hexeberg

Dere kan lese mer om driften i Mitt Spania. Klikk her.

4 Comments

 1. Birgit Birgit
  March 9, 2013    

  Mmmmmm, slik frokost er genial. Rask å lage, smaker godt og gjør godt :-). Håper dere har fått bedre vær i Spania nå. Var nede for ei uke siden, og det var en kald opplevelse. Følte at jeg var hjemme i Norge. Var innom butikken din og koste meg med litt handel. Er fast rutine når jeg er på besøk. Du har mye spennende, så det er like kjekt hvert år :-).

  • March 9, 2013    

   Ja, nå er endelig våren her.. håper jeg! Vi har hatt mange dager med opp mot 20 grader 🙂
   Det blir jo gjerne litt ekstra surt og kaldt når det er kaldt her også!
   Vi sees neste gang da!

 2. March 9, 2013    

  Så hyggelig bilde fra i går!!
  Jeg liker at du er en slik mor som lar barna spise pålegg uten brød under! Det kunne mange foreldre lært av!!
  God helg 🙂

  • March 9, 2013    

   Minsten bestemmer det selv, så sånn er det. Eldste liker i allefall surdeigsbrødet så hun får en skive eller to med det. Men egget må spises først 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen