Linfrølapper



Minsten her i huset hadde lyst på tykke pannekaker ala typiske amerikanske pannekaker så jeg måtte legge hodet i bløtt for å finne ut hvordan jeg kunne lage de tykke nok uten at de ble rare i smaken. Fiberhusk er genialt for å tykne mat, men egner seg ikke i vafler og lapper og den slags. Så jeg prøvde med linfrømel, og det gikk!

Du trenger:
4 egg
3 ss Sukrin
— piskes godt sammen
Deretter har i:
1 kopp linfrømel
1 kopp mylk (det du har, for eks mandelmelk, rismelk, kokosmelk osv)
1 tskj vaniljepulver
2 ss smeltet smør

Visp alt sammen til det blir en fin og jevnt røre. Den er litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.

Stekes på middels varme og rikelig med smør. Prøvestek gjerne en for å se om du liker konsistensen. Jeg måtte spe på med litt mer mylk i dag da minsten ønsket de litt tynnere.

Enjoy!

4 Comments

  1. julie julie
    September 21, 2018    

    kan man lage linfrømel selv..bare male?

    Mvh Julie

    • September 21, 2018    

      Ja det går helt fint!

  2. Silje Silje
    September 23, 2018    

    Hei, hvorfor mener du at fiberhusk ikke egner seg i vafler o.l?
    Jeg bruker alltid det i mine lavkarbovafler, og det funker som bare det, røra blir tykk og god og renner ikke ut av jernet

    • September 23, 2018    

      Hei Silje

      Jeg opplever at når jeg bruker litt mer enn en liten teskje fiberhusk blir røren så svampete. Men funker det for deg, fortsett med det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen