Minsten her i huset hadde lyst på tykke pannekaker ala typiske amerikanske pannekaker så jeg måtte legge hodet i bløtt for å finne ut hvordan jeg kunne lage de tykke nok uten at de ble rare i smaken. Fiberhusk er genialt for å tykne mat, men egner seg ikke i vafler og lapper og den slags. Så jeg prøvde med linfrømel, og det gikk!

Du trenger:
4 egg
3 ss Sukrin
— piskes godt sammen
Deretter har i:
1 kopp linfrømel
1 kopp mylk (det du har, for eks mandelmelk, rismelk, kokosmelk osv)
1 tskj vaniljepulver
2 ss smeltet smør

Visp alt sammen til det blir en fin og jevnt røre. Den er litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.

Stekes på middels varme og rikelig med smør. Prøvestek gjerne en for å se om du liker konsistensen. Jeg måtte spe på med litt mer mylk i dag da minsten ønsket de litt tynnere.

Enjoy!