Lilla pannekaker med kokosmel

Det er ikke ofte jeg bruker mel i oppskriftene, men det hender jeg har litt grovt speltmel når jeg lager pannekaker. Da er det dessuten lettere å lage skikkelig tynne pannekaker, nesten like tynne som de man får i Paris med flytende sjokolade på.

Her er en enkel oppskrift som fungerer bra om man er på lavkarbo eller rett og slett vil ha barn med stabilt blodsukker:

6 egg
100 gram kokosmel
100 gram purple corn (maismel)
2 ss grovt speltmel
5 dl sesammelk (eller annen type “mylk” som du tåler)
1 klype himalayasalt

Stekes i masse smør

Serveres med litt kokosblomstsukker på.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen