Likesinnede venner og fantastisk god fiskesuppe.

kostholdsveiledere

Da jeg tok eksamen for nesten 2 år siden ble jeg kjent med mange fine folk som har siden den gang blitt gode venner og samarbeidspartnere. Så når jeg er i Norge er det bare å samle sammen gjengen og treffes for en bedre middag! Vi manglet noen andre fine folk også, men på bildet over ser dere (fra venstre) Jens Veiersted – læreren min, Ellinor (Kraftkost), Gry (Fra Jord til Bord), Åse-Line fra Helsemagasinet og Vegard (San Omega). Foran fra venstre ser dere min kiropraktormann Aleksander og Frisk Stil kollega Jan Erik.

Ellinor hadde laget fiskesuppe med blåskjell, nystekt surdeigs foccacia, upasterisert smør og hjemmelaget majones.

fiskesuppe

Og dama sluttet ikke å imponere. Til dessert kommer hun med denne fantastisk flotte pavlovaen. Er det mulig å være mer fristerinne, eller? Jeg kom meg ganske kjapt opp for en smakebit (tok meg en liten solhvil mellom slagene).

ellinor

Hun legger sikkert ut oppskriften om vi maser litt på henne.

pavlova

Sommeren i Norge er fantastisk, og det går dessverre mot slutten. Om en knapp uke er vi tilbake på spansk jord igjen. Jeg både gruer og gleder meg til det. I mellomtiden suger jeg til meg alle inntrykk og gode stunder med slike fantastiske mennesker.

5 Comments

 1. July 26, 2014    

  Hey !! så fine bilder, takk for en superkoselig kveld alle sammen <3
  Oppskriften på fiskeseuppen ligger allerede på kraftkost 🙂 Skal prøve og få lagt ut pavlovaen snart .

  • July 26, 2014    

   Ja, den var helt fantastisk!

 2. July 26, 2014    
 3. July 27, 2014    

  Så på fine dere er og så god maten så ut!!

 4. December 25, 2014    

  Hey there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

2 Trackbacks

 1. Ageless Eyes Reviews on November 15, 2014 at 11:10
 2. Restore Eye on November 17, 2014 at 05:02
 3. Oppsummering fra kurset | Melissa Spania on August 11, 2015 at 09:21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen