lchf biscotti

biscotti

Det er noen som bare ha noe kos til kaffen mellom måltider. Og da er disse kjekke å ha!
Siden de er tørre fra før holder de seg noen dager (om man klarer å spare da, vel og merke!) i en kakeboks. Jeg har sendt med barna en liten kosebit på skolen, men de foretrekker helst bitene uten nøtter i. Det hender jeg lager kjeks istedet uten nøttene av samme deig. Går så fint så!

Du trenger:
200g malte mandler (jeg bruker ferdigskåldet fra mandelfabrikken i Altea)
1 neve grovhakkede mandler (usaltede)
Revet skall fra en sitron
50 – 100 g sukrin (eller kokosblomstsukker om du vil ha det helt naturlig, jeg brukte 50/50)
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
En klype vaniljepulver
1-2 egg

Slik gjør du:
Bland det tørre sammen. Ha deretter i egget (du kan fint bruke 2 egg) og rør godt. Det blir klissete, så bruk rene hender til å rulle litt store pølser som du setter på stekebrettet.
Inn i ovnen på 170 grader i ca 20 minutter før du tar ut brettet og skjærer i strimler. Sett brettet tilbake i ovnen og la det stå over natten (uten varme, altså!). Da blir de sprø!

Oppskriften har jeg funnet på lchf bloggen, se her for flere bilder. De har forøvrig mye bra i arkivet sitt, jeg anbefaler dere å ta en titt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen