Jøyemeg, for en mektig pizza!

lchf pizza

Du trenger:
4 økologiske egg
2 ss fløte
1 ts bakepulver
3 never revet ost
1 klype salt
2 ss olje
2 tskj fiberhusk
3 ss mandelmel

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og bre røren utover en langpanne. Stek i ca 10 minutter på 200 grader til den blir gyllen.

Mens bunnen står i ovnen kan du steke kjøttdeig, tilsette tomatsaus og kraft og krydre litt ekstra med favorittkrydderet. Jeg pleier å finhakke både løk og hvitløk som jeg steker med kjøttdeigen.

Ta bunnen ut, ha kjøttdeigen over, pynt med for eks rødløk og cherrytomater og pøs på med masse ost.

lavkarbopizza

Bunnen er litt myk så bestikket må frem her! Og ja, den er rik på masse fett som metter leeeeenge. Blodsukkeret holder seg stabilt resten av kvelden og muligens langt utpå formiddagen neste dag (perfekt for dere som er på periodisk faste eller liker å trene på før frokost)

Håper alle har hatt en super helg! Jeg har stilt i løp med noen løpevenner i dag (det var jo tross alt morsdag!) og seilet inn på 14. plass av 81 løpere i min kategori. Veldig gøy for en litt aldrende småbarnsmor, hehe. Så da bar det bare rett hjem for å lage noe godt og mektig!