Lavkarbopizza

Jøyemeg, for en mektig pizza!

lchf pizza

Du trenger:
4 økologiske egg
2 ss fløte
1 ts bakepulver
3 never revet ost
1 klype salt
2 ss olje
2 tskj fiberhusk
3 ss mandelmel

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og bre røren utover en langpanne. Stek i ca 10 minutter på 200 grader til den blir gyllen.

Mens bunnen står i ovnen kan du steke kjøttdeig, tilsette tomatsaus og kraft og krydre litt ekstra med favorittkrydderet. Jeg pleier å finhakke både løk og hvitløk som jeg steker med kjøttdeigen.

Ta bunnen ut, ha kjøttdeigen over, pynt med for eks rødløk og cherrytomater og pøs på med masse ost.

lavkarbopizza

Bunnen er litt myk så bestikket må frem her! Og ja, den er rik på masse fett som metter leeeeenge. Blodsukkeret holder seg stabilt resten av kvelden og muligens langt utpå formiddagen neste dag (perfekt for dere som er på periodisk faste eller liker å trene på før frokost)

Håper alle har hatt en super helg! Jeg har stilt i løp med noen løpevenner i dag (det var jo tross alt morsdag!) og seilet inn på 14. plass av 81 løpere i min kategori. Veldig gøy for en litt aldrende småbarnsmor, hehe. Så da bar det bare rett hjem for å lage noe godt og mektig!

8 Comments

  1. Ellen Ellen
    February 9, 2014    

    Takk 🙂 skal prøves til uka.
    Hvor mange porsjoner er denne bunnen på?
    (Siden det står langpanne regner jeg med at ikke er en porsjonspizza )

    • February 10, 2014    

      Jeg bruker en rund form, og vi er fire i familien. Hele pizzaen går da. Det spørs litt på hvor tynn du lager bunnen og hvor mye fyll du har på. Det er jo en mektig pizza, dette er!

  2. Mette Nordsveen Mette Nordsveen
    February 10, 2014    

    Denne bunnen bruker jeg også. Veldig god.Siden det bare er jeg som spiser den halverer jeg oppskriften og da har jeg til to dager:))

    • February 10, 2014    

      Lurt! Digg med restemat neste dag 🙂

  3. Millemarie Millemarie
    February 10, 2014    

    Ser ut som en super oppskrift!

  4. Ellen Ellen
    February 10, 2014    

    Tusen takk 🙂

  5. Mikkimy Mikkimy
    June 4, 2014    

    Superbunn og lett å lage! Takk for oppskrift! Fikk dilla og lagde flere dager, tok feil en dag og det ble tre ss kokosmel istedenfor mandel. Tok i en ss mandelmel og litt kokosmelk for å bote på skaden, sånn helt på gefylen, og bunnen ble hakket mer sprø. Det likte jeg, så kanskje noe for andre også?

    • June 4, 2014    

      Oi, interessant med sprø bunn! Takk for tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen