Det er flere som har etterlyst flere lavkarbooppskrifter her inne, så da gir jeg dere en kjeksoppskrift før vi tar helg!
Du trenger:
100g romtemperert smør
1 dl sukrin
1 ts vaniljepulver
1 dl kokosmel
1 dl peanøttsmør
2 egg
Pisk smør og sukrinmelis luftig, deretter tilsett resten av ingredisenene litt etter litt. Bruk en skje og lag “klatter” på et bakepapir og stek på 200 grader i ca 8 minutter. Pass på så de ikke brenner seg i kantene.
La kjeksen kjøle seg ned før du smaker, ellers smuldrer de lett opp.
Om du? Om du ikke liker sukrinsmaken er det bare å bytte ut med kokosblomstsukker altså.
Tusen takk!
Fantastisk gode kjeks til helgekosen. Takk for god oppskrift:)
Bare hyggelig!
Ble dine sprø? Mine ble ikke det nemlig. Men nå hadde jeg ikke vanlig sukrin så brukte litt sukrin+, kokossukker og tagatesse. Kan det ha betydning for resultatet? Også ser jeg du har skrevet sukrin i innholdslista, og sukrinmelis i fermgangsmåten. Hva brukte du?
Nei, ikke kjekssprø. Neste gang skal jeg lage de mye tynnere.
Celebro veure que has escrit un altre article.Té un toc surrealista tot mantenint els peus a la terra (descalços o amb sabates). I deixa veure un desig de fugir i alhora de restar. Té un no-sé-què intangible que no és pot classificar. Té molta personalitat i tanmateix revela un anhel molt fort de fondre’s amb la totalitat d’allò que t’envolta.M’he de treure el barret davant d’un text tan interessant i ben escrit.Shaudin
Laget disse til dessert etter fiskemiddagen i dag. Alle ble fornøyd. Brukte kokosblomstsukker (litt mindre enn 1 dl) og tenker at jeg neste gang kan hakke og ha i biter av mørk sjokokade.
Takk for enkel og god oppskrift.
God idé!