Brød uten gjær og mel, ikke noe knaing, elting eller heving!

Du trenger:
6 egg
1 dl vann
1 ss fiberhusk
8 dl totalt av:
-revet kokos
-knuste linfrø
-frø (solsikke, gresskar, linfrø, sesamfrø)
Her tok jeg det jeg hadde. Husk at knuste linfrø trekker til seg væske. Så jeg hadde i maks ca 1 dl
1 ts bakepulver
1/2 dl kokosolje (flytende)

Jeg gjorde som med kokosbrødet mitt… Fiberhusken fikk tykne seg litt i vannet mens jeg kakket eggene og blandet i frøblandingen.
Jeg tilsatte litt over en 1/2 dl med kokosolje og til slutt hadde jeg i fiberhusken. Det ble en klissete deig!

Inn i ovnen på ca 160 grader, oppimot 40 minutter. Følg med, siden alle ovner er forskjellige!

La brødet kjøle seg litt ned før du tar det ut av formen.
Skjær i tynne skiver og frys ned. Jeg gjorde tabben ved å ha det på kjøkkenbenken på andre dagen og da begynte det å lukte.
Kan ristes bittelitt før det skal spises. Da smelter smøret lettere (nam nam, smør er jo sååå godt!)