Denne oppskriften ble til underveis, men veldig inspirert av et annet brød jeg bakte for en tid tilbake som igjen var inspirasjon fra kokken på Akinon.

Dette trenger du:
5-6 økologiske egg
Ca 50 gr smeltet smør
1 dl fiberhusk
3 dl med creme fraiche/philadelphiaost (har du melkeallergi bruk nøttemelk istedet)
2-3 ss kokosolje
5 dl kvernet frø*

Bland alle ingrediensene godt sammen (jeg brukte kjøkkenmaskinen) og hell i en form. Sett i ovnen på ca 170 grader i ca 25-30 minutter. Følg litt med underveis, alle ovner er forskjellige. Jeg kjente på brødet etter ca 25 min og da var det ganske fast så jeg tok det ut og lot det stå litt på en rist til det kjølet seg ned. Da ble det perfekt.

*Kvernet frø i dag var: solsikkefrø, gresskarkjerner, sesamfrø og linfrø. Jeg hadde ca 5 dl med frøene oppi kverneren til det ble nesten til mel.

Serveres med masse deilig smør!