Dette ble en del av frokosten vår i dag faktisk. Jeg stekte de rett før vi dro på båten på vei til hytta for siste gang denne sommeren. To muffins ble spist rett før vi gikk ut pga utålmodige sjeler (inkludert meg) og resten nøt vi noen timer senere.
De er egentlig best helt nystekt, og gjerne litt myke i midten. Ellers kan de bli litt tørre. Jeg tror det er kokosmelet som gjør dem sånn. Så prøv gjerne noe annet og se om de ikke blir så tørre.






Her er oppskriften:
(ca 6 store muffins/cupcakes)
3 egg
3 ss sukrin
3 ss yoghurt naturell (jeg brukte tyrkisk yoghurt i dag)
1 ts fiberhusk
1 ss kokosmel
3-4 ss råkakao
2 ss proteinpulver med vaniljesmak (kan fint utelates)
2 ss kaffe
1 ss kokosolje

Pisk egg og sukrin sammen først.
Ha deretter i resten av ingrediensene og la det stå litt så fiberhusken kan tykne røren.

Hell i muffinsformer og sett i ovnen i ca 15 min på 170 grader.

Disse blir ikke luftige, så om noen har noen gode råd for å få dem luftigere så rop ut.