sjokolademousse

Denne oppskriften har en venninne av meg funnet opp, og hun har virkelig fått til en sukkerfri, melkefri og glutenfri variant av sjokolademousse. Jeg fulgte med underveis fra hun la om til melk- og glutenfritt, og sett forandringene. Spesielt hennes eldste datter har fått bedre helse etter at hun kuttet kumelk helt.

En smule tålmodighet må til med denne.

Du trenger:
4 egg
30 g sukrin pluss
2 store ss kokosolje
4 spiseskjeer espresso
100 g sjokolade, 85% kakao

Slik gjør du:
1. Skill eggene.
2. Skjær sjokoladen i biter, og smelt den sammen med kokosljen på svak varme. Ha i espressoen og la det kjøle seg litt ned.
3. Stivpisk sukrin pluss med eggehvitene i en egen bolle.
4. Bland eggeplommene i sjokoladeblandingen og deretter vend den sammen med eggehvitene. Rør godt men ikke pisk blandingen.
5. Hell i ønskede former og sett i kjøleskapet i minst 2 timer.

Del med noen du er glad i <3
Sjekk gjerne bloggen hennes her!