Haha, jeg må le. Det skulle helst stå lavkarbo knekkebrød, men det ble alt fra sprøtt! Heller mykt og flatt brød, haha. Men det funket fint med pålegg på selv om det må bli litt justeringer til. Jeg hadde nok i for mye egg siden alt ble mykt. Jaja, det var sunt i allefall! Jeg gir ikke opp, jeg skal nok få laget en oppskrift på knekkebrød. Neste gang får jeg titte i boken til Cecilie tror jeg, det er så mange som har fortalt meg etter å ha kjøpt boken hennes at oppskriftene hennes er så gode, smakfulle og lette.

Du trenger
4 egg
1 dl fiberhusk
2 ss fiberhusk
1 ss chiafrø
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø
En klype himalayasalt

Slik gjør du
Bland chiafrøene og fuberhusken med vannet og la det svelle i noen minutter.
Bland alt det andre i en kjøkkenmaskin (eller for hånd om du vil bruke armmusklene!) og ha i den “svellede” blandingen til slutt.

Kle en form med bakepapir og hell i røren. Sett i ovnen på 170 grader i ca 10 minutter. Følg med, for når den stivner tar du ut formen og bruker et pizzahjul til å lage ønskede ruter. Sett det inn i ovnen igjen i noen minutter så de stekes helt ferdig.

Ta de ut og la de avkjøle seg godt før du brekker de opp.

Serveres med godt pålegg med de du er glad i. På bildet under har jeg masse smør, avokado, paprika og majones over. Nom nom!

Om noen har noen forslag til bedre oppskrifter er jeg veldig åpen for det altså! For jeg er ingen knekkebrødbaker for å si det sånn.