Woop woop! Disse ble gode!

lavkarbo hamburgerbrød

Tok det litt på gefülen her og oppskriften kan nok bedres, men deler likevel for det falt i smak hos oss voksne. Barna var litt skeptiske, muligens fordi de var så mørke i fargen. Neste gang får jeg bruke et lyst mel og strø litt sesamfrø på toppen i håp om at det kan ligne mer på de hvite hamburgerbrøene som selges i butikken.

Du trenger:
2 økologiske egg
1 ss mandelmel (jeg brukte Funksjonell Mat sitt mel)
1 tskj bakepulver
1 ss fiberhusk
Ca 1 dl revet ost
1 tskj urtesalt

Bland alt sammen i en bolle og la det trekke i 5 minutter. Fiberhusken sveller når den kommer i kontakt med væske så la røren stå og tykne litt.
Ha små klatter (jeg fikk 4 klatter) på et bakepapir og stek i ovnen i ca 10 minutter på 180 grader. Til de blir gylne. Ta de ut og la de kjøle seg litt ned før du forsiktig skjærer de på langs og bruker de som hamburgerbrød.

Fyll på med det du liker best; salatblad, tomat, agurkskiver, sennep osv. Mulighetene er mange! Kanskje du har en favoritt?