Lavkarbo hamburger

Jeg er ingen storspiser av rødt kjøtt, men når jeg kommer over økologisk hamburgerkjøtt UTEN hverken e-stoffer, fargestoffer, tilsetningsstoffer og med 100% kjøtt i seg, DA må jeg bare!
Kjøttet var spansk og hadde kort holdbarhetstid. Sånt liker vi!

Slik ble min burger:

Den er fylt med rødløk, kikkerter, creme fraiche, ketchup og hvit geitost pakket inn i salatblader. Alt er økologisk og sminkefritt. Og det smakte himmelsk!

3 Comments

  1. September 16, 2012    

    Jeg elsker å brukr salatblader som brød, burgerbrød og wraps! SÅ smart og så godt og ikke vondt for magen!
    I dag laget jeg er variant av sjokoladekubbene dine igjen 🙂 De er så gode altså!

  2. September 16, 2012    

    Ja, det er jo så godt og enkelt!
    Forøvrig kan jo kjøttet byttes ut med tempeh, tofu og veggisburgere for de som ikke spiser kjøtt.
    Sjokokubbene skal jeg lage i kveld. Må ha mellomsnacks til uken siden jeg er på kurs!

  3. at at
    September 18, 2012    

    OIOI det så knalldigg ut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen