Lavkarbo brownie

lavkarbokake

Du trenger:
4 økologiske egg
3 ss kokosblomstsukker
3 ss sukrin

Vispes godt

Bland sammen det tørre:
2 ss mandelmel
1 ss hasselnøtter, ferdig kvernet
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver
3 ss kakaopulver

Smelt 100 gram smør i en kjele, ha deretter i 3 ss kokosolje så det smelter sammen med smøret.

Bland det tørre og det våte vekselsvis inn i “eggesukkeret”

Hell i en form og inn i ovnen på 170 grader. Følg med, det tar ikke lang tid før den begynner å stivne på toppen. Litt myk inni skal den være så ta den ut like før du tror den er ferdig.

3 Comments

  1. Siv Eidjord Siv Eidjord
    September 7, 2016    

    Hvor stor form skal den stekes i ? og hva er det du har på toppen av kaka på bildet ? Må ellers takke for flott blogg og supre oppskrifter, har prøvd flere !

    • September 8, 2016    

      Bruk en liten form, for eks en brødform. Du ser på bildet at den er ganske tynn.

      • September 8, 2016    

        Ai, på toppen har jeg philadelfiaost tror jeg med litt kakaopulver og sukrinmelis? Husker ikke 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen