Latmannsløksuppe på 1-2-3

løk suppe

Løksuppe kan man sikkert gjøre på skikkelig gourmet vis, men også på en latmannsvis. Den siste pleier jeg å lage. Dere vet, tidsklemma!

Du trenger:
Kraft
Masse løk + litt hvitløk om ønskelig
Ost

Skjær løken i strimler og brun den godt i rikelig med smør eller kokosolje. Når den begynner å bli myk og få farge, heller du over ferdiglaget kraft og sper på med ekstra vann om kraften er sterk. Smak til med salt og pepper.

Riv ost og ha over, gjerne i en kopp, det er deilig å drikke suppen!

løksuppe

Jeg klarte å skjære av meg tuppen av tommelen mens jeg rev osten, så det ble en liten demper på nytelsen av løksuppen. Mens jeg satt der med et blodig plaster spurte Aleksander om det var verdt det. “Absolutt!” fikk han tilbake.

Såret gror overraskende fint. Litt høye doser med C-vitamin og sink gjør susen. Om noen skulle lure 🙂

6 Comments

  1. August 21, 2014    

    Akkurat samme kutt som jeg hadde dagen derpå når dere var hos meg … snufs kjempevondt 🙁

    • August 21, 2014    

      Vanskelig å pusse tenner, vaske håret og skjære grønnsaker uten tommel skal jeg si! Men den er bedre nå heldigvis.

  2. Imse Imse
    August 21, 2014    

    Au, den tommelen så vond ut!

    Løksuppe er godt, også hurtigvarianten. Jeg lager min som egg drop soup: Steker litt løk, heller over kraft, litt ingefær og pepper og heller i vispede egg mens jeg rører med to spisepinner. Deilig og veldig mettende suppe.

  3. Helene Helene
    August 22, 2014    

    Ser godt ut!

  4. August 22, 2014    

    NAM! Den så god ut *må prøves*

    • August 22, 2014    

      Smaker deilig og metter godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen