Lapper på lavkarbovisDisse lappene er glutenfrie, sukkerfrie og lavkarbo! Tre gode ting på en gang!

Du trenger:
6 økologiske egg
2,5 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har av væske)
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ss kokosmel

Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.

Stekes i massevis av smør på passe høy varme.

12 Comments

 1. Silje Silje
  August 24, 2012    

  Disse lagde jeg til frokost idag. Og jeg ble så glad, for nam, de var gode!!!!! Gjorde noen forandringer bare da:hadde bare rismelk, så brukte det. Hadde i kanel også. Oppå hadde jeg yaconsirup og hampfrø. Takk for god frokost! 🙂

 2. August 24, 2012    

  Elsker lapper til frokost:)

  • August 24, 2012    

   Hvem elsker ikke det? 😉

 3. Melissa Melissa
  August 24, 2012    

  Så kjekt Silje!
  Lapper er en hit her i huset også!

 4. August 24, 2012    

  Nammis! Dette blir frokost til kidsa i morgen! 😀

 5. Maria Iselin Maria Iselin
  August 24, 2012    

  Hei 🙂
  Funker det med kesam tror du? Tåler ikke vanlig melk og fløte, men sure produkter går ba pga mindre laktosefri 🙂
  Og kan jeg bruke mandelmel?

  Hilsen Maria I

  • August 25, 2012    

   Ja det tror jeg går helt fint. Jeg pleier å bruke det jeg har stående fremme der og da og det er ikke mange ganger jeg bruker de samme ingrediensene. Mandemel har jeg også brukt noen ganger. Prøv deg frem og stek noen først og se om de holder sammen osv.
   Si ifra hvordan det går da!

 6. Carina Carina
  August 25, 2012    

  Ja dette er jo bare nyyyydeli!Er nesten fast frokost hos oss, går jo så kjapt!Bruker gjerne cremefraiche eller kesam…alt etter hva som er i kjøleskapet 🙂 og med banan og kanel på er ungene super fornøyde 😉 nyoppdaget blogg for meg dette her….og jeg er storfornøyd!Har lett etter kombinasjon av lchf og supermat.Har lenge levd lchf, men nettopp begynt å prøve ut supermat. Så dette er helt topp lesestoff, takk 🙂

  • August 25, 2012    

   Så kjekt Carina!
   Ja, det går jo fint an å kombinere lchf med supermat! De som “bare” spiser lavkarbo går jo glipp av så mye godt 😉

   Håper du følger med videre!

 7. Tanita Tanita
  September 23, 2012    

  Heii 🙂 får det ann og bruke fiberhusk,eller male mandler til `mel`på en måte 🙂 ?

  • September 23, 2012    

   Ja, det går helt fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.