Disse lappene er glutenfrie, sukkerfrie og lavkarbo! Tre gode ting på en gang!
Du trenger:
6 økologiske egg
2,5 dl kefir av geit (eller bruk det du tåler/har av væske)
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ss kokosmel
Bland alt godt sammen og la røren svelle i 5 minutter.
Stekes i massevis av smør på passe høy varme.
Disse lagde jeg til frokost idag. Og jeg ble så glad, for nam, de var gode!!!!! Gjorde noen forandringer bare da:hadde bare rismelk, så brukte det. Hadde i kanel også. Oppå hadde jeg yaconsirup og hampfrø. Takk for god frokost! 🙂
Elsker lapper til frokost:)
Hvem elsker ikke det? 😉
Så kjekt Silje!
Lapper er en hit her i huset også!
Nammis! Dette blir frokost til kidsa i morgen! 😀
Så bra!!!
Hei 🙂
Funker det med kesam tror du? Tåler ikke vanlig melk og fløte, men sure produkter går ba pga mindre laktosefri 🙂
Og kan jeg bruke mandelmel?
Hilsen Maria I
Ja det tror jeg går helt fint. Jeg pleier å bruke det jeg har stående fremme der og da og det er ikke mange ganger jeg bruker de samme ingrediensene. Mandemel har jeg også brukt noen ganger. Prøv deg frem og stek noen først og se om de holder sammen osv.
Si ifra hvordan det går da!
Ja dette er jo bare nyyyydeli!Er nesten fast frokost hos oss, går jo så kjapt!Bruker gjerne cremefraiche eller kesam…alt etter hva som er i kjøleskapet 🙂 og med banan og kanel på er ungene super fornøyde 😉 nyoppdaget blogg for meg dette her….og jeg er storfornøyd!Har lett etter kombinasjon av lchf og supermat.Har lenge levd lchf, men nettopp begynt å prøve ut supermat. Så dette er helt topp lesestoff, takk 🙂
Så kjekt Carina!
Ja, det går jo fint an å kombinere lchf med supermat! De som “bare” spiser lavkarbo går jo glipp av så mye godt 😉
Håper du følger med videre!
Heii 🙂 får det ann og bruke fiberhusk,eller male mandler til `mel`på en måte 🙂 ?
Ja, det går helt fint!