Lapp meg her lapp meg der

IMG_0018

Barna mine har vært lei av både lapper, pannekaker og vafler den siste tiden, så det har vært lite av det hos oss. Men i dag tidlig tenkte jeg å likevel gi det en sjanse og stekte opp et helt brett med lapper. Tidligere har jeg stekt tre og tre om gangen på kjøkkenet og kommet løpende ut med nystekte lapper som er blitt slengt på hver tallerken, men i dag stekte jeg opp alle sammen og serverte de på et fat. Det hjalp! Og de spiste som bare det. De fikk servert frokosten ute i hagen. Her gjelder det å være kreativ, så inspirerer det til mer frokostapetitt!

Oppskriften er ganske lik de andre lappene jeg har laget, men en liten vri.

Du trenger:
6 egg
2 dl mandelfløte (bruk vanlig fløte om du ikke har mandelfløte)
1 klype salt
2 ss sukrin pluss
3-4 ss kokosmel
1 ss fiberhusk

Bland alt godt sammen og la røren hvile litt mens du setter på stekepannen og gjør klart.

Stek i massevis av godt smør!

Kan serveres som de er, eller med bittelitt kokosblomstsukker til som barna kan (med rene ringre!) klype litt og strø over lappene om de vil.

IMG_0013
lavkarbo lapper
12 Comments

 1. June 2, 2013    

  Så koselig å sitte i hagen og spise en god frokost! Jeg savner virkelig å bo i hus med hage!
  God søndag 🙂

  • June 2, 2013    

   Ja, det er deilig å bare åpne døren og slippe jentene ut om morgenen!!!
   God søndag til deg også!

 2. Silje G. H Silje G. H
  June 2, 2013    

  Det hørtes veldig deilig ut,Melissa!:) God måte å starte dagen på ja. Jeg har vært så sliten i det siste fordi en ny verdensborger har tenkt til å melde sin ankomst etterhvert:)Mens jeg har vært kvalm og sliten har jeg bl.a sjekket på bloggen din ca hver dag og hatt lyst til og kommentere,men som sagt ikke orket. Vil bare si at det er like inspirerende og motiverende som alltid og lese innleggene dine,og jeg syns du er så flink som kommer opp med så mye,da jeg vet godt hvor mye jobb det er m blogg. Det jeg vil fram til r vel det at jeg(og sikkert mange anete også) setter så pris på all den jobben!

  Over til noe annet:)Har du noen erfaring med erstatningen “no egg” du? Sånn iforhold til lapper osv. Jeg kan jo bare prøve da selvfølgelig,men ville bare høre.

  Stå på videre!!!:)

  • June 2, 2013    

   Wow! Er du gravid? Så koselig. Gratulerer så mye Silje!
   Skjønner godt du har vært uvel.. det er jo tøft de tre første månedene.. men snart kommer energien tilbake!

   Takk for fine ord om bloggen. Ja, det tar mye tid, men jeg syns det er morsomt også. Og dessuten så lærer jeg underveis også, mye repetisjon på gammelt stoff som er morsomt å lese over igjen.

   Ang no egg så har jeg aldri prøvd de produktene selv om jeg selger de i butikken. Kan jo slå til en dag og fortelle hva jeg synes!

   Klem fra melissa

 3. Anita Anita
  June 2, 2013    

  Her ble det lapper/minipannekaker til lunsj i dag, så godt:-)
  jeg brukte en banan, to egg.en stor neve havregryn. et par spiseskjeer grovmel, litt reven kokos, en dæsj smelta smør og en dæsj vann. Hiver alt i blenderen mens panna varmer seg og vips – ferdig! Bruker ofte banan i ulike rører, gir så god smak og er sunnere søting enn sukker:-)

  • June 2, 2013    

   Pannekaker er jo egentlig fastfood spør du meg!

 4. Silje G.H Silje G.H
  June 3, 2013    

  Tusen takk, Melissa:)Gleder meg:) Kjenner energien kommer mer og mer tilbake nå, og det er deilig, spesielt når man har ei lita tulle å ta seg av ved siden av(du vet jo hvordan det kan være:) ).

  Ja, det hadde vært moro om du plutselig en dag prøvde på litt no egg altså!:)

  Ha en flott dag, Melissa!

  Klem fra Silje

  • June 3, 2013    

   Ja huff, det er travelt med stor mage og en liten en ved siden av. Men du kommer deg gjennom det og så glemmer du fort de slitsomme periodene 🙂

 5. Susanne Susanne
  June 10, 2013    

  Nam, de så gode ut! Kan man erstatte fiberhusk med noe annet? Hilsen susanneaag (instagram

 6. Mari Mari
  July 18, 2013    

  Dette ble lunsjen min etter trening idag!

 7. MediZiener MediZiener
  January 4, 2014    

  Hei!
  Mye spennende oppskrifter og info. Jeg lurer litt på om man vet noe om kalorimengden i f.eks disse pannekaker/lapper? Inkludert dette stekesmøret men naturell uten pålegg?
  Mye ukjente produkter for meg som gjør utregninger vanskelige i dine matforslag/dessertforslag

  • January 4, 2014    

   Hei på deg

   Nei, jeg vet ikke kaloriinnholdet i oppskriftene mine. I og med at jeg er på et høyfett kosthold vil nok kaloriene være ganske mange. Du kan jo bruke diett.no og plotte inn matvarene der så får du kanskje en oversikt?

   Lykke til og håper det smaker!

No Pings Yet

 1. Lapper med havregryn | Melissa Spania on September 18, 2014 at 21:13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.