Langtur til Polop

Bloggen har ligget død i det siste, aller mest fordi det ikke har vært tid til å logge meg inn her. Jeg hadde helt glemt passordet, det sier litt. Dessuten er det sommerferie for mange og internett er ikke stedet å henge når man endelig kan logge av. Jeg ser mange venner på fjesboken oppfordrer til å #loggeav, noe jeg selv håper å gjøre når jeg selv tar ferie om et par ukers tid. Mann og barn har allerede reist til Norge, men pga ferieavvikling på jobben så jeg meg nødt til å bli igjen og jobbe litt. Sånn er det når man driver for seg selv, man får ikke alltid fri når man har lyst. Men jeg skal egentlig ikke klage. Dette er første gang jeg er helt alene så lenge. Det føles rart å være alene hjemme, samtidig som det er utrolig deilig! Jeg kan gjøre hva jeg vil, det er uvant for meg! Hvor begynner man, liksom?

Om dere vil følge med på hverdagsfjaset mitt er jeg å finne på Snapchat; melissaspania. Og dere som allerede følger meg så at jeg fikk meg en lang løpetur i dag!
I går kveld fikk jeg plutselig et innfall om å løpe opp til Polop neste morgen og besøke pappa. Jeg googlet for å se hvor langt det var og fikk opp ca 14,5 km. Den tar jeg!
Etter en morgenkaffe med masse kokosolje i og en kjapp tur innom jobben satte jeg kursen mot Polop. Det gikk ganske greit, tross 30 grader i skyggen og nesten kun oppover hele veien.
Det var en lettelse å endelig se den vakre landsbyen!

løpetur

Pappa fikk sjokk da jeg banket på døren hans, han lurte på om det hadde klikket for meg, hehe.
Jeg fikk en kopp kaffe og vi slo av en prat før jeg fikk en idé om å begynne å løpe hjemover. Det var jo tross alt bare nedover. Så jeg bega meg ut på hjemturen, med viten om at pappa skulle min vei likevel så han kunne plukke meg opp på veien. Noe han gjorde etter 20 minutter. Og det føltes bra. Da var det 32 grader og skuldrene var begynt å bli røde.
Jeg klokket inn 16 km totalt. Klapp på skulderen!

I drikkevannet mitt i dag hadde jeg proarginin, og med meg hadde jeg himalayasalt og magnesiumpulver som jeg blandet ut i vann hos pappa. Dette fungerer bra når jeg trener. Og ja, jeg kjører på med periodisk faste på slike dager, det trives jeg best med. Så lenge jeg har spist fett kvelden i forveien og fått i meg kokosolje på morgenen trenger jeg ikke mer.

Håper alle har en fin søndag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen