Lakrisfudge

Dere gjettet alt fra fikenmos til rå pepperkaker da jeg delte dette bildet for facebook:

lakrisfudge

Det var en lakrisfudge, faktisk!

Og dette trenger du for å lage den:
2 ss smør
6 ss kokosblomstsukker
1 ts gelatinpulver
2 ss cashewnøttsmør (av erfaring syns jeg cashew er best å bruke, men det fungerer fint med andre nøttesmør også!)
1 stor klype vaniljepulver
2 ts lakrispulver (jeg brukte dette)

Smelt smøret og kokosblomstsukkeret i en kjele på svak varme. Ha deretter i gelatin og rør ut eventuelle klumper. Tilsett de andre ingrediensene og rør godt.
Hell massen i små former og sett kjølig til det har satt seg. Jeg setter det i fryseren og sørger for å ta det ut et kvarters tid før servering.

lakriskarameller

Disse er farlig gode om du er glad i lakris!

1 Comment

  1. December 11, 2014    

    Hjemmelaget lakris er så så godt. Må lage det selv til jul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen