Lakrisfudge

Kan bare si ya mi om du liker smaken av karamell og lakris sammen!



Dette trenger du:
2 ss smør
2 ss kokosblomstsukker (kan sløyfes om du ønsker lchf)
2-4 dråper stevia med karamellsmak (smak til underveis)
1 ss gelatinpulver
3-4 ss nøttesmør (av erfaring syns jeg cashew er best å bruke, men det fungerer fint med andre nøttesmør også. Jeg har brukt peanøttsmør denne gangen.)
1 stor klype vaniljepulver
2 ts lakrispulver

Slik gjør du:
Smelt smøret og kokosblomstsukkeret i en kjele på svak varme. Ha deretter i gelatin og rør ut eventuelle klumper. Tilsett de andre ingrediensene og rør godt.
Hell massen i former og sett kjølig til det har satt seg.

Oppbevares best i fryseren

4 Comments

  1. Camilla Camilla
    September 3, 2018    

    Altså; dette er kanskje den beste komboen jeg har smakt❤️ Rakk ikke bli kald før jeg hadde spist opp alt
    Tusen takk for oppskrift

    • September 4, 2018    

      Vet! Følte det sånn selv, gomlet i meg bit etter bit 🙂

  2. Lill Lill
    September 4, 2018    

    Hei!
    Kan jeg bruke ghee istedenfor smør i lakrisfudge oppskriften dersom jeg ikke tåler melkeprotein?

    • September 4, 2018    

      Ja det går helt fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen