Lag ditt eget raw sjokoladepålegg


sjokoladepålegg

Det er overraskende lett å lage sunt sjokoladepålegg. Dette smaker himmelsk på nystekt lavkarbobrød, og kan brukes som sjokoladeglasur på kaker. Jeg pleier å ha oppi litt ekstra med supermat for å “krydre” sjokoladepålegget litt ekstra, men det er ikke nødvendig. De viktigste ingrediensene er kokosolje, råkakao og søtning.

Dette trenger du for å lage et skikkelig godt sjokoladepålegg:
3 ss kakaopulver
2 ss carob
1 ss maca
1-2 ss mesquite meal
3 ss kokosolje
2 ss yaconsirup/lønnesirup/honning ELLER stevia/sukrin om du ønsker den lavkarbo

Bland alt sammen med en gaffel, unntatt sirupen. Sørg for at alle klumpene røres godt ut.
Smak til med en skje først og se om du trenger en skje til. Noen liker søtt søtt mens andre liker sjokoladesmaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen