Om du sliter litt med tidsklemma i desember kan du lage sjokoladekonfekten ved å “jukse” litt.
Smelt en stor plate mørk sjokolade over vannbad.
Tilsett litt gojibær og valnøtter for eksempel. Det er bare å bruke fantasien!
Jeg pleier alltid å ha oppi litt kokosolje i sjokoladen, for den blir ekstra “rund og god”.
Har sjokoladen høyt kakaoinnhold kan du også tilsette en skvett fløte for å gjøre den mildere.
Av erfaring holder sjokoladen seg best i fryseren med tett lokk.
Takk for godt tips 🙂
Bare hyggelig!
Nam! Dette minner veldig om oppskriften jeg la ut i går 🙂 Sjokolade med gojibær og nøtter er utrolig godt 🙂
Så fint blogg du har Viktoria! Lykke til videre med bloggingen. Det er koselig å blogge 🙂
Ingenting er som sjokolade altså. Jeg lager den som regel fra bunn, men er jeg i nøden (tom for kakao/kakaosmør) smelter jeg mørk øko sjokolade med en skje kokosolje- det smaker fAnTaStiSk!!!
Så flott tips, men jeg har masse av tid.. Eller tiden går så fort så må nesten se på hvor mye tid jeg egentlig har, haha 🙂
Skal lage marsipan, bruker nok din oppskrift, den så utrolig god ut!
[…] god og lettvint måte å lage disse på kan du klikke deg inn her for en tidligere oppskrift. Eller denne. Lavkarbo, Oppskrifter, Råmat, Sjokolade, Søtt jul, kokosolje, oppskrift, råmat, […]