Lag din egen julekonfekt



Om du sliter litt med tidsklemma i desember kan du lage sjokoladekonfekten ved å “jukse” litt.

Smelt en stor plate mørk sjokolade over vannbad.
Tilsett litt gojibær og valnøtter for eksempel. Det er bare å bruke fantasien!
Jeg pleier alltid å ha oppi litt kokosolje i sjokoladen, for den blir ekstra “rund og god”.
Har sjokoladen høyt kakaoinnhold kan du også tilsette en skvett fløte for å gjøre den mildere.

Av erfaring holder sjokoladen seg best i fryseren med tett lokk.

6 Comments

  1. December 7, 2013    

    Takk for godt tips 🙂

  2. December 7, 2013    

    Nam! Dette minner veldig om oppskriften jeg la ut i går 🙂 Sjokolade med gojibær og nøtter er utrolig godt 🙂

    • December 7, 2013    

      Så fint blogg du har Viktoria! Lykke til videre med bloggingen. Det er koselig å blogge 🙂

  3. December 7, 2013    

    Ingenting er som sjokolade altså. Jeg lager den som regel fra bunn, men er jeg i nøden (tom for kakao/kakaosmør) smelter jeg mørk øko sjokolade med en skje kokosolje- det smaker fAnTaStiSk!!!

  4. December 8, 2013    

    Så flott tips, men jeg har masse av tid.. Eller tiden går så fort så må nesten se på hvor mye tid jeg egentlig har, haha 🙂

    Skal lage marsipan, bruker nok din oppskrift, den så utrolig god ut!

No Pings Yet

  1. Julekonfekt med peanøttfyll | Melissa Spania on December 15, 2015 at 12:53

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen