Det sier seg jo selv at når man er på lavkarbokurs så er maten som serveres også med lavt karboinnhold.
Frokosten i dag var buffet, og vi kunne velge mellom speilegg og bacon, skinker og oster, og fløte med nøtter og jordbær. Dessuten var det bakt lavkarboknekkebrød og lavkarbobrød.
Det er ikke så ofte jeg har starter morgenen med denne typen mat. Smoothie er som regel det jeg har tid til. Men jeg skal innrømme at jeg syns det er en utrolig god start på dagen! Ikke klarer man å overspise, og metthetsfølelsen sitter lenge.
Også er det dessuten veldig kjekt å være på kurs med stabilt blodsukker! Ingen gjesping fra noen av deltakerene, bare klare og nysgjerrige blikk.
Da vi var ferdige rumlet det overhodet ikke i magen. Energien er på plass! Det liker vi!
I dag snakket Sofie om kroniske betennelser i kroppen. Hun ramset opp en del betennelser som:
- leddgikt, slitasjegikt, fibromyalgi
- eksem, psoriasis
- ulcerøs kolitt, chrons sykdom
- hjerte og karsykdom
- demens, kreft…. og mm.
>Ja takk til sånne frokoster hver dag!!! •mums• – det får bli i helgene. Og ja takk til påfyll av masse vitamin D – det våres i Oslo med 14 grader i dag! Hurra! Skulle gjerne likt å vœrt på kurs med Hexeberg. Men tar mer enn gjerne til takke med oppdatering via bloggen din. Kos deg videre!
>Kurset anbefales! I dag var det kjempespennende! Og i morgen skal vi være med på matlaging og gruppearbeid! Weeeee!