kyllingsalat

Kyllingsalat er godt! Har du rester fra kyllingmiddagen dagen i forveien er det perfekt å lage en salat av det du har igjen i kjøleskapet. Bland sammen favorittene i en stor bolle.

I dag har jeg laget salat av:
1 rød paprika
1/2 rødløk
oliven
gresskarkjerner
salatblader
…og en tykk skive med chevre (geitost)

Det er ekstra godt å varme kyllingen litt på forhånd, gjerne sammen med gresskarkjernene. Og så steke chevre så den begynner å smelte. Ah, a little bit of heaven on earth! Salte og pepre litt, hell over en god olievenolje og gjerne gresskarfrøolje (gir en deilig nøttesmak og fin grønnfarge). Nyt med noen du er glad i.

IMG_9320


Vi er tilbake på spansk jord, og godt er det. Dere som følger meg på Instagram så kanskje at jeg postet et bilde av meg og jentene mine på flyplassen i Madrid i går natt. Joda, flyet hadde endret flytidene uten at vi hadde fått det med oss, så vi ble nødt til å kjøpe nye billetter og henge hele natten på flyplassen. Ikke gøy. Spesielt ikke med to små barn. Heldigvis sovnet de ganske raskt og sov gjennom nesten hele ventetiden, men det var verre med Aleksander og meg. Han fikk ca 1 time på øyet, jeg fikk 20 minutter.
Så da vi endelig kom inn døren i dag tidlig skrek sengen etter meg! Og gjett om det blir tidlig i seng i kveld. På oss alle.