Kyllingsalat med chevre


kyllingsalat

Kyllingsalat er godt! Har du rester fra kyllingmiddagen dagen i forveien er det perfekt å lage en salat av det du har igjen i kjøleskapet. Bland sammen favorittene i en stor bolle.

I dag har jeg laget salat av:
1 rød paprika
1/2 rødløk
oliven
gresskarkjerner
salatblader
…og en tykk skive med chevre (geitost)

Det er ekstra godt å varme kyllingen litt på forhånd, gjerne sammen med gresskarkjernene. Og så steke chevre så den begynner å smelte. Ah, a little bit of heaven on earth! Salte og pepre litt, hell over en god olievenolje og gjerne gresskarfrøolje (gir en deilig nøttesmak og fin grønnfarge). Nyt med noen du er glad i.

IMG_9320


Vi er tilbake på spansk jord, og godt er det. Dere som følger meg på Instagram så kanskje at jeg postet et bilde av meg og jentene mine på flyplassen i Madrid i går natt. Joda, flyet hadde endret flytidene uten at vi hadde fått det med oss, så vi ble nødt til å kjøpe nye billetter og henge hele natten på flyplassen. Ikke gøy. Spesielt ikke med to små barn. Heldigvis sovnet de ganske raskt og sov gjennom nesten hele ventetiden, men det var verre med Aleksander og meg. Han fikk ca 1 time på øyet, jeg fikk 20 minutter.
Så da vi endelig kom inn døren i dag tidlig skrek sengen etter meg! Og gjett om det blir tidlig i seng i kveld. På oss alle.

2 Comments

 1. April 8, 2013    

  Uff, det hørtes ut som en kjip natt! Godt dere er hjemme igjen nå. Det har vært en søvnløs natt her også.. De holder på å legge trikkeskinner rett utenfor vinduet mitt, og nå har de startet med nattearbeid :O Og de borrer, så det både bråker helt vilt og rister i leiligheten. Hadde lyst til å stå opp å kaste ting på de fra vinduet, var så sliten at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre.. Håper ikke det blir mange slike netter.

  Salaten ser veldig god ut. Grasskarkjerneolje høres så utrolig deilig ut!

  • April 8, 2013    

   Argh, det er et minus ved å bo i byen! Husker selv maaaange søvnløse netter pga boring i trikkeskinner altså.
   Gresskarkjerneolje er fantastisk godt! Right down your street, det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.