Kveldsmat

Dette pleide mamma å lage da jeg var lita. Husker jeg syns det luktet grusomt og ville aldri prøve det. Så ble jeg glad i tunfisk og nå er dette en hit hos oss. Til og med minsten på 2 år digger dette!

Det er superenkelt å lage:
3 kokte egg (ca 6 minutter koking så det gule er bittelitt mykt)
1-2 bokser tunfisk
1/2 rødløk
Majones
Creme fraiche
Salt & Pepper

Bland alt sammen, tilsett mer majones om du er glad i det.

Spises enten rett fra skålen, eller ha det på knekkebrød/brød o.l.

2 Comments

  1. amy amy
    October 8, 2012    

    “da jeg var lita” ? haha harry du har blitt a:P

    Men enig, sykt digg med sånn tunfiskrøre.

    • October 8, 2012    

      Da jeg var lita jente er vel et uttrykk? Skrevet det med vilje. Men jeg sier “Da jeg var liten” når jeg skal si det altså.

      klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen