kokoskjeks
Sukkerfritt, melkefritt og glutenfritt!

Du trenger:
2 ss cashewnøttsmør
4 ss revet kokos/kokosmasse
2 ss sesamfrø
2 ss kokosmel
5 dråper stevia med vanilje
2-3 ss søtning (sukrinmelis/yaconsiup/stevia)
1 ss kokosolje

Slik gjør du:
Bland det tørre med nøttesmøret. Vask deg gjerne godt på hendene og bruk hendene til å kna deigen sammen.
Ha i steviadråpene og kna det inn.
Nå har du i den søtningen du vil ha. Jeg har prøvd både kokosblomstsukker, sukrinmelis og yaconsirup. Det er hips om haps hva jeg foretrekker, derfor kan du bruke det du har og vil. Smak på deigen og søt den slik at dine smaksløker blir fornøyd.
Ha i 1 ss kokosolje og kna inn denne.
Nå kan du begynne å trille små kuler som du trykker flate og setter på et brett med bakepapir.

Stek kjeksen i ca 10-15 min på 130 grader. Ta de ut og la de hvile før du tar på de. Jeg vet det er vanskelig, men vær tålmodig!

IMG_9496

Nytes med noen du er glad i, eller pakk i matpakker.
Mannen fikk med seg noen av disse på vei mot Madrid. Han skal løpe marathon i morgen tidlig. Jeg har sommerfugler i magen på hans vegne! Gleder meg til jeg får beskjed at han er ferdig. Så lykke til Aleksander! Og selvsagt til Erik og Victoria også!